Setting

Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :

Aluminium tuinkamer

U denkt erover om een aluminium tuinkamer te laten plaatsen? Laat u dan voorlichten in de inspirerende showrooms van Verandacentrum te Bodegraven en Zoetermeer.  Verandacentrum biedt een afwisselend en ruim assortiment aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®. Een bezoek aan een van de showrooms is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie, tips en aanbiedingen voor 4 seizoenen lang buiten genieten.

Vanuit de gehele Randstad is Verandacentrum goed te bereiken. Naast aluminium tuinkamers, vindt u er ook een passend aanbod veranda’s uit de gehele regio.

 

Tuinkamer

Een aluminium tuinkamer heeft als basis een aluminium veranda, die wordt uitgebouwd met perfect sluitende kozijnen of degelijke glasschuifwanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een aluminium tuinkamer ook zeer geschikt voor rolstoel- of rollatorgebruikers. Met glasschuifwanden of kozijnen is uw veranda ook wind- en waterdicht, het doorzicht blijft echter volledig behouden.

Gecombineerd met een terrasheater kun je zelfs in de winter genieten van een aluminium tuinkamer.

 

Verasol Selected Dealer

Verandacentrum is Selected dealer van het landelijk bekende merk Verasol. Al bijna 20 jaar staat Verasol garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol Selected dealer heeft Verandacentrum veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In de inspirerende showroom staan veel diverse modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.”

Op producten van Verasol® krijgen de kopers “Beste Deal Garantie“, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

 

Speciale mobiliteitsactie

Komt u uit de Randstad of ver daarbuiten naar Verandacentrum in Bodegraven? dan krijgt u bij aankoop van een aluminium tuinkamer, een brandstofbon ter waarde van € 25,-.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

Wie zijn wij?

Verandacentrum.nl is uw veranda- en tuinkamerspecialist en is gevestigd in Bodegraven en Zoetermeer. Naast alle mogelijkheden wat betreft veranda’s en tuinkamers biedt VerandaCentrum.nl in samenwerking met Benoton B.V. u de mogelijkheid het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onder te brengen.

Uitgebreide showroomlocatie

Verandacentrum.nl beschikt over inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer waar u het complete Verasol aanbod aan veranda’s en tuinkamers kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies.

 

Waarom Verandacentrum.nl?

 • Verasol Selected Dealer
 • 100% aandacht voor uw project
 • Uw veranda op maat gemaakt
 • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
 • Montage door geselecteerde vakmensen
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • 10 jaar garantie op de Verasol producten
X