Setting

Forgot Password

Deponti veranda’s

Deponti is ontwikkelaar en producent van aluminium terrasoverkappingen. De veranda’s van Deponti zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam aluminium. Het doel van Deponti? Voor iedereen het beste aan huis. Een hoogwaardige producent voor een scherpe prijs. 

Deponti heeft vele productlijnen waaronder de Nebbiolo, Bosco, Giallo en Pigato. De Nebbiolo staat bekend om haar slanke en elegante ontwerp. De Bosco terrasoverkapping is de productlijn met de meeste opties. De Giallo terrasoverkapping staat bekend om haar strakke, robuuste en karakteristieke ontwerp. Met een glazen dak en veel lichtinval onderscheid de Pigato terrasoverkapping zich van de andere productlijnen van Deponti.

Optioneel kunnen alle terrasoverkappingen worden uitgebreid met diverse accessoires. Zo kunt u denken aan een zijspie, zijwand, glazen schuifwanden of LED-verlichting.

Met de terrasoverkappingen van Deponti geniet je maximaal van het buitenleven. Voor meer product specificaties van de Giallo veranda kunt u verder klikken.

De veranda's van Deponti

Bezoek onze showrooms in Bodegraven of Zoetermeer!

Vanuit de hele Randstad perfect te bereiken.

Extra genieten met een veranda

Met een veranda of tuinkamer creëer je extra leefruimte. Met een veranda of tuinkamer kunt u vier seizoenen lang genieten van uw tuin. De basis van een veranda bestaat uit een dak met staanders. Wanneer u uw veranda afsluit met perfect sluitende voor- en zijwanden zit u in een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Kort gezegd is een tuinkamer een uitgebouwde veranda.

Midden in de natuur, maar toch met het comfort van binnen. Een veranda of tuinkamer is een perfecte oplossing om alles uit uw tuin te halen!

Goed geregeld

Naast alle mogelijkheden op veranda- en tuinkamergebied zijn in de showrooms van Verandacentrum de uitgebreide mogelijkheden wat betreft tuinbestrating te zien. Zo kunt u het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onderbrengen. In onze showroom vestigingen Bodegraven en Zoetermeer is een uitgebreid assortiment aan sierbestrating te bewonderen.

Uw overkapping vakkundig gemonteerd door Verandacentrum

Een goede fundatie en vakkundige montage voorkomt toekomstige problemen.

X