Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Arealine glazen terrassysteem

AREALINE: UW TRANSPARANTE WOONRUIMTE TE MIDDEN VAN DE NATUUR

Het glazen terrassysteem Arealine van Leiner biedt u een goed afgeschermde ruimte midden in de natuur. Met de Arealine bent u minder afhankelijk van het weer. Profiteer van een terras dat u het hele jaar door kunt gebruiken. Afhankelijk van de hoogte van de dakspanten kunt u oppervlakken van tot 6 meter diepte overdekken. Met de vaststaande glazen elementen of schuifdeuren creëert u bescherming van opzij. In de tuinkamer is er volop lichtinval van alle kanten. U beschikt niet alleen over een extra ruimte, maar u kunt ook nog eens veel langer van uw terras genieten.

Arealine Exclusive: helder, puristisch, elegant

De Arealine Exclusive van Leiner overtuigt met een architectonisch design dat zich onderscheidt door een uniforme look zonder overstekend dak en met geïntegreerde regengoot. Voor een harmonieuze, egale look zijn alle technische componenten verborgen aangebracht. Elegante afdekprofielen maken schroeven, moeren of montagegroeven op geraffineerde wijze onzichtbaar.

U kunt de Arealine Exclusive uitbreiden met glazen schuifwanden of vaste glaspanelen. Dankzij de lichtlopende schuifelementen van de Arealine opent u uw serre met slechts een handgreep. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk. De vaste glaselementen bieden u een solide vaste beglazing en u beschermt zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje behaaglijker.

Arealine Classic: harmonisch, tijdloos, mooi

Kenmerkend voor de Arealine Classic van Leiner is de dakoverstek. Het klassieke dak met zijn tijdloze vormgeving past bij elk gebouw. Desgewenst kan deze met een dakgoot en afvoerpijp worden gecompleteerd. Esthetiek speelt hier de eerste viool. Dakgoot en afvoerpijp zijn perfect voor het kubische ontwerp ontwikkeld.

De Arealine Classic kan uitgebreid worden met vaststaande glazen zijwanden. Deze solide vaste beglazing beschermt uw favoriete plek tegen schuin invallende regen en zijwind. U hebt bovendien geen last van tocht, waardoor u nóg liever de tijd doorbrengt onder uw veranda.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X