Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Fundatie en Montage

(4 producten)

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie:

– Verandafundatie op 2 of meerdere poeren
– Fundatie op thermisch verzinkt stalen (verstelbare) schroefpalen, lengte c.a. 1,60m1.
– Fundatie op thermisch verzinkt stalen schroefpalen tot de meest draagkrachtige bodemlaag, mogelijk tot 20m1(ter vervanging van stalen buispalen). U sluit met deze methode verzakkingen uit.
– Verandacentrum heeft ook de mogelijkheid tot fundatie in combinatie met een betonplaatfundatie voor uw verandaterras. Dit kan naar wens achteraf na montage van uw veranda of tuinkamer ook geheel worden betegeld met keramische tegels of naar wens worden voorzien van diverse soorten vlonders.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie! Wilt u 100% garantie, dan dient u te kiezen voor fundatie tot de vaste grondslag. Uw huis is immers ook niet op poeren gebouwd.

Door aluminium profielen te verbinden met onze fundatie ontstaat verder een perfecte basis voor uw glasschuifwand en zijwand (geldt voor glastuinkamers en aluminium tuinkamers).Bij de montage van tuinkamers met glasschuifwanden of aluminium wanden met iso-glas gebruiken wij in sommige gevallen een stalen doorvoerbalk HEA100 door de aluminium fundatiebalk 11x11cm.

Een goed fundatieadvies voorkomt toekomstige problemen. Laat u vrijblijvend adviseren en begeleiden door Verandacentrum.nl!

Showing 1-4 of 4 results

Showing 1-4 of 4 results

X