Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Glastuinkamer

(38 producten)

Voor veel mensen is een tuin een plek om te ontspannen en nieuwe inspiratie op te doen. Verandacentrum.nl biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik.

Een Verasol veranda in combinatie met de solide glazen schuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin.

De Verasol glastuinkamer wordt altijd compleet en in de door u gewenste maat geleverd. De basis voor de Verasol glastuinkamer is een Profiline of Highline veranda welke wordt uitgebouwd met glaswanden aan de voor- en zijkanten.

Onderstaand hebben wij de meest voorkomende afmetingen van glastuinkamers voor u aantrekkelijk geprijsd. Het geheel inclusief gelaagd glazen dak, glaswanden aan de voor- en zijkanten en glazen spiestukken.
Indien u uw glastuinkamer wilt voorzien van een polycarbonaat dak in plaats van glas zal de prijs lager uitvallen. Voor definitieve prijzen inclusief fundatie en montage verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Showing 1-38 of 38 results

Showing 1-38 of 38 results

X