Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Profiline veranda

(45 producten)

De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 5 standaard kleuren, volledig maatwerk en een dak van polycarbonaat of glas. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer!

Met de Profiline veranda geniet u vier seizoenen lang van het buitenleven en met de vele opties van Verasol bouwt u de veranda volledig in de stijl passend bij uw smaak en wensen. Deze veranda maakt deel uit van de drie Verasol verandasystemen en heeft bijzonder veel mogelijkheden. Zo is de Profiline veranda leverbaar in 5 standaard kleuren en in meerdere Verasol special colors. De veranda is leverbaar in 20 standaardafmetingen, en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk.

Bij de Profiline veranda is een grote overspanning tussen twee staanders mogelijk. Hierdoor houdt u een volledige doorgang onder de veranda en is een extra staander niet nodig. De Verasol Profiline veranda kan compleet als bouwpakket inclusief alle benodigde (bevestigings)materialen geleverd worden.

Kernpunten van de Profiline veranda zijn:
– keuze uit 5 standaard kleuren
– standaard in 20 afmetingen verkrijgbaar
– maatwerk altijd mogelijk
– standaard ronde sierlijst
– optioneel vlakke of klassieke gootsierlijst
– 16mm polycarbonaat, in 5 soorten leverbaar
– rubberafdekkers standaard inbegrepen
– ook leverbaar met gelaagd glasdak
– statische berekening
– hoekoplossingen mogelijk (inwendig en uitwendig)
– grote overspanning tussen 2 staanders mogelijk

Showing 1-45 of 45 results

Showing 1-45 of 45 results

X