Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Bestrating en vlonders

Bestrating
Op zoek naar bestrating voor in en om uw veranda? Daarvoor hebben wij de website Stenenwinkel.nl. Sierbestrating, natuursteen vloeren, keramische vloeren en diverse soorten wandafwerking zijn hier verkrijgbaar.

Uw veranda of tuinkamer kan met onze vele soorten vloeren, bestrating en tuinverwante artikelen tegen concurrerende prijzen worden verfraaid. Op de website Stenenwinkel.nl kunt u alle artikelgroepen rustig bekijken en vrijblijvend offerte aanvragen. Hierna sturen wij u een vrijblijvende offerte van alle gewenste producten met eventuele transportkosten. Alle materialen kunnen door ons worden geleverd in heel Nederland. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit en leveren geen B-keus of restpartijen.

Vlonders
Voor een stijlvolle vloer in uw veranda of tuinkamer kunt u kiezen voor een vlonder van houtcomposiet, een duurzaam en ecologisch alternatief voor hardhout. De terrasplanken zijn voorzien van een inventieve onderconstructie, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle montage en een onzichtbare bevestiging. Het uitgebreide tuinassortiment omvat terrasplanken in verschillende afmetingen, kleuren en dessins om uw terrasvloer een mooi uitzicht en een aangenaam comfort te geven.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X