Setting

Forgot Password

Deponti Nebbiolo veranda

Slank, elegant, een tijdloos design en scherp geprijsd. Beschut tegen de krachten van het weer geniet u van bijzondere momenten onder de Nebbiolo terrasoverkapping van Deponti. 

De Nebbiolo is een uitblinker als het gaat om kwaliteit en prijs. Deze overkapping is constructief zwaarder uitgevoerd dan gebruikelijk binnen deze prijsklasse. De tussenliggers zijn voorzien van aluminium in plaats van kunststof boven lijsten, waardoor de overkapping zeer stevig en robuust is.

Deze overkapping is standaard leverbaar in een breedtemaat van 4, 5 of 6 meter en heeft een uitval van 2.5, 3 of 3,5 meter diep. De Nebbiolo is verkrijgbaar in de kleuruitvoeringen crème wit (RAL9001) en antraciet structuur (RAL7024) en heeft een polycarbonaat dakbedekking. Deze dakbedekking is er in de kleuren helder, ultra helder, opaal en solar control.

Optioneel kan deze overkapping worden uitgebreid met diverse accessoires. U kunt denken aan een zijspie, zijwand, glazen schuifwand of LED-verlichting.

Waarom kiezen voor de Deponti Nebbiolo veranda?

  • Slank en elegant robuust uiterlijk

  • Tot 6 meter breed op 2 staanders

  • LED-spots in dakliggers (optioneel)

  • 2 standaard kleuren

  • Eenvoudig uit te breiden naar tuinkamer

Kleuren en opties

Kleurkeuzes Deponti Nebbiolo

  1. Crème wit (RAL 9001)
  2. Antraciet structuur (RAL 7024)

Standaardkleuren

Diverse opties en accessoires

Glasschuifwanden

U kunt ervoor kiezen uw Deponti Nebbiolo veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze kunnen in twee tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting. Daarmee bieden ze een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, opent u de panelen eenvoudig.

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Afmetingen en prijzen

De prijzen van de Deponti Nebbiolo veranda’s zijn op aanvraag. Bent u benieuwd naar de prijs of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X