Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Vakkundige fundatie en montage

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van fundatie voor uw overkapping:

– Verandafundatie op 2 of meerdere poeren
– Fundatie op thermisch verzinkt stalen (VERSTELBARE) schroefpalen, lengte c.a. 1,60 meter. Hiermee kunnen we enige zettingen perfect corrigeren.
– Fundatie op thermisch verzinkt stalen schroefpalen tot de meest draagkrachtige bodemlaag, mogelijk tot 20m1(ter vervanging van stalen buispalen). U sluit met deze methode verzakkingen uit.
– Verandacentrum heeft ook de mogelijkheid tot fundatie in combinatie met een betonplaatfundatie voor uw verandaterras. Dit kan naar wens achteraf na montage van uw veranda of tuinkamer ook geheel worden betegeld met keramische tegels of naar wens worden voorzien van diverse soorten vlonders.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie! Wilt u 100% garantie, dan dient u te kiezen voor fundatie tot de vaste grondslag. Uw huis is immers ook niet op poeren gebouwd.

Een goed fundatieadvies in combinatie met vakkundige montage voorkomt toekomstige problemen. Laat u vrijblijvend adviseren en begeleiden door Verandacentrum.nl!

Schroefpaalfundatie

Een fundament van schroefpalen is ideaal voor uw veranda of tuinkamer. Binnen een zeer korte tijd is uw fundering gemaakt en deze kan gelijk optimaal belast worden. Er is een breed assortiment schroeffunderingen verkrijgbaar, zowel schroefpalen met vaste lengtes als ook verlengbare schroefpalen. Door de verlengbare schroeven is het mogelijk om voor zwaardere toepassingen de schroeffundering in ieder bodemtype altijd tot de vaste grond te kunnen indraaien. De schroefpalen worden met een kleine handmachine in de grond gedraaid, waardoor we de schroeffunderingen op alle mogelijke plaatsen kunnen monteren.

De voordelen:
– Toe te passen in vrijwel alle bodemsoorten
– niet graven, geen grond verwijderen en afvoeren, geen beton storten
– nauwkeurige positionering en loodrechte montage
– snelle montage, geen wachttijd
– direct te belasten en extreem stabiel
– lange levensduur
– ecologische oplossing, omgevingsgrond wordt niet beschadigd
– montage in bestrate oppervlakten mogelijk
– montage is niet afhankelijk van weersverwachting
– duurzaam en milieuvriendelijk

Stalen buispaalfundatie

Stalen buispalen zijn de oplossing voor het maken van een draagkrachtige fundatie voor uw veranda of tuinkamer.
De benodigde paallengte wordt opgebouwd uit diverse stalen buizen die door lassen onderling met elkaar worden verbonden. Als de paal op diepte is wordt het boven het maaiveld stekende deel verwijderd. Hierna wordt er een verbrede voet onder de bovenkant van paal gevormd, of wordt er door Verandacentrum een speciaal geconstrueerde verstelbare flensplaat gemonteerd.

Deze manier van fundatie geeft 100% garantie tegen verzakken.

Verankering door fundatiepoeren

Om veranda’s en tuinkamers in de grond te verankeren kan er gebruik gemaakt worden van fundatiepoeren. Deze poeren worden in de grond bevestigd, waarna de gehele veranda of tuinkamer steunt op deze bevestigingspunten. De fundatiepoeren beschikken daarnaast over een holte, waardoor overvloedig hemelwater eenvoudig via de geïntegreerde regenpijp geloosd kan worden.

De fundatiemethode met poeren is de goedkoopste fundatiemethode en biedt geen enkele garantie tegen verzakkingen. Waarom deze poerfundatie dan toch wordt toegepast heeft te maken met de grondslag in Nederland die heel verschillend kan zijn per gebied.

Verandacentrum adviseert u altijd te kiezen voor een solide constructie van minimaal schroefpalen, die wij ook verstelbaar kunnen leveren. De best denkbare mogelijkheid is de fundatiemethode waarbij stalen buispalen worden gezet tot de meest draagkrachtige laag.

Vakkundige montage

VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hwa-afvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste verzorgt Verandacentrum in combinatie met Benoton B.V. de volledige bestrating in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Van start tot finish zijn wij graag uw partner!

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X