Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Glasschuifwanden, schuif-draaiwanden en vouwwanden

Een veranda of terrasoverkapping in combinatie met solide glazen wanden die kunnen schuiven, draaien of vouwen garanderen u meer buitenleven in uw tuin! Deze luxe wanden bieden de mogelijkheid om uw veranda af te sluiten. De dikke veiligheids glaswanden of aluminium omkaderde glazen glaswanden met dubbel glas zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda of terrasoverkapping niet verloren gaat. U bent met de glazen schuif, draai of vouwwanden van Verandacentrum beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Alle wanden zijn als voor- en zijwand verkrijgbaar!

De meeste glaswanden zijn standaard verkrijgbaar tot een hoogte van 260cm (sommigen tot 300cm) en zijn in diverse soorten leverbaar.

Glasschuifwanden

Een veranda in combinatie met de solide glazen schuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 8 mm of 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

Aluminium schuifwanden

Wil jij met kouder weer heerlijk kunnen genieten van jouw overkapping? Met een glazen schuifpui scherm jij jouw overkapping eenvoudig af waardoor je minder afhankelijk bent van het weer! Met een schuifpui sluit jij jouw veranda of overkapping af, zonder dat je een opgesloten gevoel krijgt. Door de grote glaspanelen hou je een vrij uitzicht op de tuin. Een overkapping met glazen schuifpui voelt ruimtelijk, laat veel licht door en beschermt je daarnaast tegen weersinvloeden als wind en regen.

Een schuifpui is een beweegbare glazen wand, die bestaat uit meerdere glaspanelen die omlijst zijn met een aluminium kozijn. Met een glazen schuifpui maak je eenvoudig van jouw veranda of overkapping een echte tuinkamer.

Schuif-draaiwanden

Dankzij de individueel verplaatsbare glasvleugels kunnen de draai-schuifsystemen over complete gevels worden geopend. Doordat ze als gevouwen systeem weinig ruimte innemen, ontstaat een bijzonder brede overgang van binnen naar buiten. Bovendien zijn de schuif-draaisystemen imponerend dankzij de talrijke varianten en mogelijke geometrieën. En het contrast tussen glas en wand is een bijzondere eyecatcher. Daarom zijn schuif-draaisystemen ideaal voor de flexibele beglazing van veranda’s of tuinkamers.

Vouwwanden

De allrounders onder de glassystemen: de vouw-schuifsystemen. Dankzij de onderling verbonden vleugels zijn ze bijzonder gemakkelijk te hanteren. Bovendien overtuigen ze door een bijzonder brede waaier van varianten – van het ongeïsoleerde systeem voor binnentoepassingen tot het perfect thermisch geïsoleerde systeem voor de wandafsluiting in passiefhuizen. Onze vouw-schuifsystemen zijn daarom bijzonder geschikt voor tuinkamers, overkappingen of als terras-toegang in uw woonhuis. Dankzij de geringe profieldiepte hoeft u niet in te boeten op toegankelijkheid of energie-efficiëntie, zelfs niet bij maximale thermische isolatie.

X