Setting

Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :

Glastuinkamer

Het ruimste en meest betaalbare aanbod glastuinkamers in de Randstad en ver daar buiten, vindt u in de inspirerende showrooms van Verandacentrum in Bodegraven en Zoetermeer.  Naast glastuinkamers biedt Verandacentrum een unieke collectie aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®. Een bezoek aan een van de uitgebreide showrooms is meer dan de moeite waard en biedt ideeën en comfort voor 4 seizoenen lang buitengenieten.

Vanuit een ruime regio is Verandacentrum prima te bereiken. U wordt er gastvrij ontvangen en kunt rekenen op een deskundig en op uw situatie gemaakt advies.

 

Wat is een glastuinkamer?

Een glastuinkamer heeft als basis een aluminium veranda, met daar omheen glaswanden geplaatst, die eenvoudig open en dicht geschoven kunnen worden. Dankzij de unieke en extreem lage rail is een glastuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Glasschuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten, terwijl het doorzicht volledig behouden blijft. Gecombineerd met een terrasheater kun je zelfs in de winter genieten van een glastuinkamer.

 

Verasol Selected Dealer

Verandacentrum is Selected dealer van het landelijk bekende merk Verasol. Al bijna 20 jaar staat Verasol garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, glastuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol Selected dealer heeft Verandacentrum veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In de inspirerende showroom staan veel diverse modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.

Op producten van Verasol® krijgen de kopers “Beste Deal Garantie“, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

Wie zijn wij?

Verandacentrum.nl is uw veranda- en tuinkamerspecialist en is gevestigd in Bodegraven en Zoetermeer. Naast alle mogelijkheden wat betreft veranda’s en tuinkamers biedt VerandaCentrum.nl in samenwerking met zusterbedrijf Benoton B.V. u de mogelijkheid het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onder te brengen.

Uitgebreide showroomlocatie

Verandacentrum.nl beschikt over inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer waar u het complete Verasol aanbod aan veranda’s en tuinkamers kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies.

 

Waarom Verandacentrum.nl?

 • Verasol Selected Dealer
 • 100% aandacht voor uw project
 • Uw veranda op maat gemaakt
 • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
 • Montage door geselecteerde vakmensen
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • 10 jaar garantie op de Verasol producten
X