Setting

Forgot Password

Glastuinkamers en aluminium tuinkamers

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda en perfect sluitende voor- en zijwanden. Een tuinkamer is een plek waar je het hele jaar door plezier van hebt. Het is een afgeschermde (maar niet-geïsoleerde) leefruimte die bescherming biedt tegen weersinvloeden zoals wind en regen.

Verandacentrum.nl biedt een compleet tuinkamerprogramma met aluminium kozijnen of glasschuifwanden. Een aluminium tuinkamer is uitgevoerd met duurzame schuifdeuren, eventueel volledig afsluitbaar met cilinderslot. De puien zijn voorzien van dubbelglas. De aluminium tuinkamer wordt altijd compleet en in de door u gewenste maat geleverd.

Een glastuinkamer is een veranda voorzien van solide glazen schuifwanden. Dit garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De glaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Kort gezegd is het verschil tussen een glastuinkamer en een aluminium tuinkamer de omlijsting van de glazen schuifwanden

U kunt uw veranda voorzien van aluminium schuifwanden of glasschuifwanden om zo een tuinkamer te creëren. Maar wist u dat er ook diverse andere mogelijkheden zijn, zoals een tuinkamer met schuif-draaiwanden of vouwwanden? Zo maakt u een tuinkamer geheel volgens uw eigen wensen!

Glastuinkamer

Een tuinkamer met de solide glazen schuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Naast glasschuifwanden is het ook mogelijk uw tuinkamer te voorzien van schuif-draaiwanden.

Aluminium tuinkamer

De aluminium tuinkamers zijn standaard uitgevoerd met duurzame schuifdeuren, eventueel volledig afsluitbaar met cilinderslot. De puien zijn voorzien van dubbelglas. U kunt kiezen uit diverse standaard kleuren of optioneel uit een van de Special Colors, zodat de tuinkamer altijd past bij uw huis en tuin. De aluminium tuinkamer wordt altijd compleet en in de door u gewenste maat geleverd. Het geheel inclusief gelaagd glazen dak, glazen spiestukken en aluminium schuifdeuren. Indien u uw aluminium glastuinkamer wilt voorzien van een polycarbonaat dak in plaats van glas is dat ook mogelijk.

X