Setting

Forgot Password

Glasschuifwanden

Op zoek naar glasschuifwanden in de Randstad of in de regio daar omheen? Kom dan naar een van de inspirerende showrooms van Verandacentrum in Bodegraven of Zoetermeer. Verandacentrum biedt een gevarieerd aanbod glasschuifwanden van diverse merken. Een bezoek aan de ruime showroom in Bodegraven of Zoetermeer is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buitenleven.

Vanuit de Randstad is Verandacentrum zeer goed en centraal te bereiken. Naast glasschuifwanden, vindt u er ook het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers en houten overkappingen uit de gehele regio.

 

Glasschuifwanden

Glasschuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glasschuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. De glasschuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

 

Dealer van diverse topmerken

Verandacentrum is geselecteerd dealer van verschillende topfabrikanten van veranda’s en tuinkamers, zoals Verasol, Leiner, Palmiye en Aluxe. Zo heeft Verandacentrum veranda’s en tuinkamers passend bij elke tuin en elk budget. In de inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer staan veel diverse modellen overkappingen opgesteld. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd een jarenlange levensduur.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

Wie zijn wij?

Verandacentrum.nl is uw veranda- en tuinkamerspecialist en is gevestigd in Bodegraven en Zoetermeer. Naast alle mogelijkheden wat betreft veranda’s en tuinkamers biedt VerandaCentrum.nl in samenwerking met zusterbedrijf Benoton B.V. u de mogelijkheid het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onder te brengen.

Uitgebreide showroomlocaties

Verandacentrum.nl beschikt over inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer waar u het complete aanbod aan veranda’s, tuinkamers en overkappingen kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies.

Waarom Verandacentrum.nl?

  • Dealer van verschillende topmerken
  • Uitgebreide showrooms in de Randstad
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage en fundatie door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
X