Setting

Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :

Highline CUBE veranda van Verasol

Met trots presenteert Verandacentrum de Highline CUBE veranda van Verasol, een terrasoverkapping die uw buitenruimte transformeert tot een leefomgeving waar meer mogelijk is. Meer comfort en meer ruimte bieden u de ultieme vrijheid.

De Highline CUBE is met recht een Highline. Strak en stijlvol design op hoog niveau. Een moderne veranda in twee inspirerende kleuren met een natuurlijk lichtinval voor optimaal comfort. Deze exclusieve terrasoverkapping onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Duurzaam geproduceerd van hoogwaardig recyclebaar aluminium. Onderhoudsarm en met een zeer lange levensduur, een beproefd Verasol design.

De extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm geven deze veranda of tuinkamer een robuuste en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zorgt het kristalheldere glasdak (met een niet zichtbare dakhelling) voor een overvloed aan natuurlijk licht. De Cube heeft altijd een verstevigde goot die ervoor zorgt dat zelfs een overkapping van zeven meter breed op twee palen kan staan.

Pas jouw Cube naar wens aan, door te kiezen uit één van de twee moderne kleuren (witte structuurlak, RAL9010, of antraciete structuurlak) en maak hem compleet met diverse opties en accessoires.

Waarom kiezen voor de Highline CUBE veranda?

 • Verkrijgbaar in 2 kleuren (wit of antraciet)

 • Altijd op 2 staanders

 • Veel keuze uit opties en accessoires

 • Robuust design, geen zichtbare dakhelling

 • Eenvoudig uit te breiden naar tuinkamer

 • Standaard 10 jaar garantie

Kleuren en opties

Kleurkeuzes Highline CUBE

 1. Wit structuurlak (RAL 9010)
 2. Antraciet structuurlak

Standaard kleuren

CUBE kleuren

Standaard dakbedekking

CUBE glas

Diverse opties en accessoires

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

Onderdakzonwering

Als het echt te warm is buiten in de zon, kan het onder uw veranda nog prima vertoeven zijn. Verasol heeft voor zijn veranda’s en tuinkamers speciale onderdakzonwering ontwikkeld. Deze zonwering wordt bevestigd onder het dak, waardoor het doek niet wordt aangetast door regen of andere neerslag. De onderdakzonwering is perfect voor uw Greenline, Profiline of Highline CUBE veranda of tuinkamer. De zonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en is op maat leverbaar. Het zonnescherm wordt elektrisch aangedreven. U kunt de zonwering bedienen door middel van de bijgeleverde schakelaar of de optionele handzender.

Glasschuifwanden

Een Verasol veranda in combinatie met de solide glazen schuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

Zijwanden

Kies voor comfort in uw veranda en sluit uw veranda af voor regen- en windinval. Verasol heeft daarvoor speciale (zij)wanden voor ontwikkeld. Deze (zij)wanden zijn uitgevoerd in aluminium rabatdelen in combinatie met ramen van polycarbonaat of glas. De speciale (zij)wanden zijn als standaardmaat te leveren, maar maatwerk is ook mogelijk.

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Screens

Als alternatief voor vaste zijwanden, schuifpuien of kozijnen met openslaande deuren, kunt u er ook voor kiezen om uw veranda af te sluiten met Ritz screens.  Een Ritz screen is een windvast screen dat aan de zijkant door een speciale ritsgeleiding loopt, waardoor het doek aan de boven- en zijkant afgesloten is. Dankzij de supersterke zijgeleiding en het hoogwaardige screendoek zijn Rits-screens uitermate geschikt als zij- en voorwanden voor uw veranda. Rits-screens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en doeksoorten. Tevens kunt u kiezen voor diverse soorten bedieningen zoals een een draaiknop of meerkanaals afstandsbediening.

Afmetingen en prijzen

Onderstaande prijzen (indien vermeld) van de Highline CUBE veranda met glasdak zijn inclusief gelaagd glasdak type 44.2 of 55.2 (type glasdak afhankelijk van diepte veranda). Dit glas is rondom geslepen vanwege de veiligheid voor de monteurs en tegen breuk.

Staanders
Bij de prijzen is ook het standaard aantal staanders vermeld. De Highline CUBE veranda wordt altijd op 2 staanders uitgevoerd. De CUBE heeft altijd een verstevigde goot die ervoor zorgt dat zelfs een overkapping van zeven meter breed op twee palen kan staan.

Maatwerk
Staat uw gewenste afmeting er niet bij? Wij kunnen uw Highline CUBE veranda volledig op maat maken. Zodra u kiest voor de CUBE komen wij het ontwerp op locatie inmeten. Zo weten we zeker dat de veranda op de juiste maten wordt geproduceerd en kunnen we direct zien of we voor de montage nog ergens rekening mee moeten houden.

 

Afmeting (bxd) Dak Aantal staanders Prijs v.a.
Highline CUBE veranda 400x300cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 400x350cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 400x400cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 500x300cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 500x350cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 500x400cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 600x300cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 600x350cm Glasdak 2 op aanvraag-
Highline CUBE veranda 600x400cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 700x300cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 700x350cm Glasdak 2 op aanvraag
Highline CUBE veranda 700x400cm Glasdak 2 op aanvraag

Prijzen (indien vermeld) zijn in euro’s inclusief BTW, exclusief montage en fundatie, en exclusief aanvullende opties, uitbreidingen of accessoires tenzij anders vermeld.

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X