Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Houten veranda’s

Met een houten veranda kunt u op ieder gewenst moment genieten van het buitenleven. Kiest u voor een houten overkapping, dan kiest u voor een natuurproduct. Hout heeft een warme uitstraling welke authentiek is maar toch hedendaags.

Douglasline
Een overkapping van de Douglasline heeft een robuuste uitstraling. Vanwege de gunstige sterkte-eigenschappen (sterk en taai) is Douglas hout voor bijna alle doeleinden te gebruiken. Door het hout onbehandeld te gebruiken krijgt uw overkapping een prachtige natuurlijke uitstraling welke door de jaren heen langzaam vergrijsd.

De overkapping is voorzien van een aluminium daksysteem met polycarbonaat beglazingsplaten. Een gootsysteem van aluminium, pvc of zink behoort ook tot de opties. Naast de veranda met muuraanbouw is er ook een vrijstaande uitvoering leverbaar.

Lariksline
De houten overkappingen van de Lariksline zijn gemaakt van gelamineerd lariks. Lariks is in Nederland een populaire houtsoort. Het is behalve duurzaam ook watervast en sterk, en heeft een authentieke uitstraling. Gelamineerd Lariks bestaat uit dunne met elkaar verlijmde houten planken. Doordat de planken watervast zijn verlijmd trekt het niet krom. De balken en palen van de Lariksline kunnen een grote overspanning aan waardoor een diepte tot 5 meter gerealiseerd kan worden.

U heeft de keuze uit een Lariksline houten veranda met polycarbonaat dak of met glasdak. De Lariksline 140 heeft dikkere staanders en balken dan de Lariksline 120. Daardoor kan met de Lariksline 140 een grotere overspanning gemaakt worden. De veranda’s zijn ook in vrijstaande uitvoering leverbaar. Een gootsysteem van aluminium, pvc of zink behoort ook tot de opties.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X