Setting

Forgot Password

Veranda’s met lamellen dak

Voor elke manier van wonen is er een oplossing om het hele jaar te genieten van het buitenleven. Ervaar het comfort van een terrasoverkapping of tuinkamer met lamellen dak: in alle weersomstandigheden beschikt u over een droog terras, lekker uit de wind, in de schaduw of juist wel in de zon. Met een terrasoverkapping met een lamellen dak bepaalt u zelf de mate waarin u de zon toe laat. Bovendien waterdicht en met vele mogelijkheden om de zijwanden af te sluiten.

Verandacentrum biedt terrasoverkappingen met een lamellen dak dat zowel geheel openschuift én waarvan u ook de lamellen kan roteren om de zon te weren of mooi lichtval te creëren. De opties en mogelijkheden van overkappingen met een lamellen dak zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating.

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo zorgt u voor extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen.

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk.

Heeft een overkapping met lamellen dak uw interesse gewekt? In onze showroom in Bodegraven staat een prachtige overkapping met lamellen dak dat zowel kantelbaar als inschuifbaar is. Kom gerust eens langs!

Ons aanbod lamellen daken

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X