Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Lamelline veranda

Voor elke manier van wonen is er een oplossing om het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. Ervaar het comfort van de terrasoverkapping of tuinkamer: in alle weersomstandigheden beschikt u over een droog terras, lekker uit de wind, in de schaduw of juist wel in de zon. Met een terrasoverkapping met een lamellen dak bepaalt u zelf de mate waarin u de zon toe laat. Bovendien waterdicht en met vele mogelijkheden om de zijwanden af te sluiten.

De Lamelline van Verandacentrum biedt terrasoverkappingen met een lamellen dak dat zowel geheel openschuift én waarvan u ook de lamellen kan roteren om de zon te weren of mooi lichtval te creëren. Deze terrasoverkapping met lamellen dak voorzien van Led stripes en verborgen RGB led verlichting voor een extra high-end uitstraling. De opties en mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo is uitvoering in elke RAL-kleur is mogelijk en ook is er keuze uit diverse coatings zoals sea side coating.

Ook qua comfort heeft u een ruime keus om een heel behaaglijk terras te creëren. Zo zorgt u voor extra comfort door de zijwanden af te sluiten met gemotoriseerde borstwering, glazen schuifwanden of screens. Ook gemotoriseerde windschermen behoren tot de opties, net als isolatie van de lamellen.

Onze terrasoverkappingen zijn maatwerk. Alles is mogelijk en dankzij de modulaire opbouwen kunnen we elk terras overspannen. Groot en klein. Vrijstaand, aan de gevel of als inbouw in een bestaande constructie. Ook dat hoort tot het maatwerk.

Waarom kiezen voor de Lamelline veranda?

  • Roterende en schuifbare lamellen

  • Verkrijgbaar in elke RAL-kleur

  • Vrijstaand, aan de gevel of inbouw

  • Diverse opties en accessoires

  • Uitgebreide maatwerk-mogelijkheden

  • 100% waterdicht

Opties en accessoires

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. De Lamelline overkappingen kunt u voorzien van LED-stripes en verborgen RGB-verlichting voor een extra high-end uitstraling.

Glasschuifwanden

De glasschuifwanden zijn ideaal als afsluiting van de zijwanden van de Lamelline overkapping. Dankzij een glazen schuifwand houdt u wind en kou buiten en schuift u de wand open wanneer u dat wilt. In beide gevallen verbindt u buiten met binnen. Dankzij de rails neemt deze glazen schuifwand amper ruimte in.

Zijwanden

Met deze zijwanden zorgt u voor privacy en comfort met behoud van de stijlvolle uitstraling van uw terrasoverkapping. De rabatwanden zijn een luxueuze toevoeging aan uw overkapping en ontworpen uit het oogpunt van design. Uiteraard voeren we deze uit in dezelfde (RAL-)kleur en coating als de gekozen overkapping of juist een andere tint wanneer u dat wenst. Alles is maatwerk!

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Screens

Dit design screen met een uniek blind ritssysteem is zeer strak afgewerkt. Het doek wordt geborgd via de rits in de geleiders. Hierdoor is dit systeem ook zeer weerbestendig en dus ook windvast. Het houdt zowel zon en warmte als regen en wind buiten. Het voordeel van extra windbestendige screens is dat het doek niet klappert en in alle weersomstandigheden te gebruiken is.

Gemotoriseerde borstwering

Verrassend veelzijdig: gebruik de gemotoriseerde borstwering binnen als verstelbare tussenwand, en buiten als zijwand van uw terrasoverkapping of als balkon- of windscherm. De borstwering is eenvoudig te bedienen via de afstandsbediening of app op uw smartphone.

Afmetingen en prijzen

De prijzen van de Lamelline veranda’s zijn op aanvraag. Bent u benieuwd naar de prijs of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X