Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Lamelline

PALMIYE LAMELLEN OVERKAPPING VOOR HUIS & TUIN

Een terrasoverkapping met een lamellen dak is een aanwinst voor uw woning en tuin of dakterras. Onze serie hoogwaardige lamellen overkappingen zijn een toonbeeld van kracht: de Lamelline Skyroof van Verandacentrum en Palmiye staat als een huis. Strak, solide en betrouwbaar. Multifunctioneel en stijlvol design. De lamellen zijn gemaakt van aluminium, dat betekent dat deze veilige constructie bestand is tegen hevige sneeuw- of regenval. De motor en hoge kwaliteit pakking garandeert dat u de Lamelline Skyroof werkelijk in alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Bovendien bepaalt u op welke wijze u de zon toelaat of weert. Met roteerbare lamellen of met een lamellen dak dat in het geheel open schuift.

De kantelbare lamellen (Skyroof Plus of Compact) zet u open om het zonlicht binnen te laten en de hoek waarin u de lamellen kantelt bepaalt of u van schaduw of van de zonnestralen geniet. Een lamellen dak dat ook geheel open en dicht schuift, realiseert u met de Skyroof Prestige.

Maatwerk

Groot of een klein terras? Klassieke of strakke inrichting? De Lamelline Skyroof is geweldige toevoeging voor iedere woning en dankzij het maatwerk geheel volgens wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies en lamellen in elke gewenste RAL-kleur. En voor de afwerking van de zijwanden heeft u een ruime keuze uit vele glassystemen (o.a. unieke gemotoriseerde borstwering en glaswanden). Zo maakt uw terrasoverkapping een tuinkamer met tevens de mogelijkheden voor zonwering als screens. Ook zijwanden afzetten met louvres hoort tot de opties. En dankzij de modulaire bouw is elke afmeting te overkappen.

Kantelbare lamellen of inschuifbaar

De roteerbare lamellen (serie Skyroof Plus of Compact) weren de zon of laten deze juist toe. Deze kantelbare lamellen zet u open om het zonlicht binnen te laten en de hoek waarin u de lamellen roteert bepaalt of u schaduw biedt aan uw gasten of hen juist van de zonnestralen laat genieten. Dankzij het revolutionaire ontwerp kunnen de lamellen traploos in elke hoek tot 120 graden gedraaid worden.

De Lamelline Skyroof Plus is perfect om te gebruiken in alle weersomstandigheden en is dankzij het modulaire ontwerp geschikt voor het overkappen van grote terrassen. De Skyroof Compact past u toe voor een verfijnd, compact design.

Een lamellen dak dat ook geheel open en dicht schuift kunt u realiseren met de Skyroof Prestige. Dankzij de unieke synchrone beweging worden alle lamellen ter gelijkertijd geopend of ingeschoven.

Somfy motoren

Voor alle producten binnen de Lamelline maken VerandaCentrum en Palmiye gebruik van Somfy motoren. De bediening werkt automatisch via de afstandsbediening of app op smartphone.

Unieke, geïntegreerde goten

De lamellen terrasoverkappingen van VerandaCentrum zijn 100% waterdicht. Dat is wel zo comfortabel in een land waar het ook regelmatig regent. Bovendien voeren de unieke, geïntegreerde goten zowel vuil als hemelwaterafvoer onzichtbaar af, zo blijft het altijd schoon en netjes in uw terrasoverkapping of tuinkamer.

Geïsoleerde lamellen

De optie om lamellen te isoleren met polyurethaanschuim zorgt voor meer comfort in uw tuinkamer. Ook zorgt het isoleren van de lamellen voor minder condensvorming en tevens voor extra geluidsreductie. Zo gebruikt u het hele jaar onbezorgd tot in de late uurtjes uw terras.

Draagkracht

Bovendien is het lamellen dak oersterk: een draagkracht tot ruim 300 kg sneeuw per m2 (afhankelijk van de grote van de overkapping).

Maak het u thuis zo comfortabel mogelijk! Wij passen de Lamelline serie volledig aan uw wensen en behoeften samen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X