Setting

Forgot Password

Area veranda van Leiner

Het glazen terrassysteem Area van Leiner biedt u een goed afgeschermde ruimte midden in de natuur. Met de Area bent u minder afhankelijk van het weer. Profiteer van een terras dat u het hele jaar door kunt gebruiken. Afhankelijk van de hoogte van de dakspanten kunt u oppervlakken van tot 6 meter diepte overdekken.

De Area Exclusive van Leiner overtuigt met een architectonisch design dat zich onderscheidt door een uniforme look zonder overstekend dak en met geïntegreerde regengoot. Voor een harmonieuze, egale look zijn alle technische componenten verborgen aangebracht. Elegante afdekprofielen maken schroeven, moeren of montagegroeven op geraffineerde wijze onzichtbaar.

U kunt de Area Exclusive uitbreiden met glazen schuifwanden of vaste glaspanelen. Dankzij de lichtlopende schuifelementen van de Area opent u uw serre met slechts een handgreep. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk. De vaste glaselementen bieden u een solide vaste beglazing en u beschermt zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje behaaglijker.

Waarom kiezen voor de Leiner Area veranda?

 • Elegant, architectonisch design

 • Diepte tot 6 meter mogelijk

 • Tot 7 meter breed op 2 staanders

 • Geen zichtbare schroeven, moeren of bouten

 • Elke gewenste RAL-kleur mogelijk (meerprijs)

 • Eenvoudig uit te breiden naar tuinkamer

Kleuren en opties

Standaard Leiner Lounge kleuren

 1. Donkergrijs
 2. Grijs
 3. Antracietgrijs
 4. Verkeerswit RAL 9016

Overige Leiner Lounge structuurkleuren

 1. Zwart
 2. Leigrijs
 3. Zwartgrijs
 4. Grafietgrijs
 5. Kwartsgrijs
 6. Lichtgrijs
 7. Grijsbruin
 8. Donkerbruin
 9. Bruin
 10. Blauw
 11. Rood
 12. Groen
 13. Licht Ivoorkleurig
 14. Crèmewit
 15. Verkeerswit

Elke RAL-kleur naar wens is mogelijk tegen meerprijs!

Alle Leiner Lounge kleuren

Diverse opties en accessoires

Glasschuifwanden

U kunt ervoor kiezen uw Leiner Area veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.

Het volledig glazen schuifsysteem is verkrijgbaar in 2- tot 5-baans uitvoeringen. Grote openingen kunnen flexibel worden gesloten op een elegante en absoluut soepel lopende manier. De doorlopende roestvrijstalen geleiders zorgen voor een bijzonder soepele loop. Zo kunnen de afzonderlijke glaselementen eenvoudig worden verplaatst.

Onderdakzonwering

Textiel maakt ruimtes behaaglijk. Voorzie uw glazen terrassysteem van horizontale en windstabiele zijdelingse zonweringen. Zo voorkomt u verblinding en te hoge temperaturen en heeft u meer comfort op uw terras.

Onderdakzonwering sluit wat stijl en vormgeving betreft subtiel aan op de dakconstructie. De speciale veertechnologie garandeert te allen tijde dat het doek mooi strak staat, ook wanneer het niet geheel geopend is.

Bovendakzonwering

Textiel maakt ruimtes behaaglijk. Voorzie uw glazen terrassysteem van horizontale en windstabiele zijdelingse zonweringen. Zo voorkomt u verblinding en te hoge temperaturen en heeft u meer comfort op uw terras.

Een gesloten serre op het zuiden of westen kan in de zomer zeer warm worden. Op het glazen dak of de serre gemonteerde beschaduwingssystemen beschermen de ruimte eronder tegen te hoge temperaturen.

Screens

Textiel maakt ruimtes behaaglijk. Voorzie uw glazen terrassysteem van horizontale en windstabiele zijdelingse zonweringen. Zo voorkomt u verblinding en te hoge temperaturen en heeft u meer comfort op uw terras.

Windstabiele raamzonweringen met de vernieuwende zip-technologie beschermen u tegen schuin invallende zonnestralen en een onaangename verblinding. U kunt bovendien optimaal van uw privacy genieten.

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Afmetingen en prijzen

Onderstaande prijzen van de Area Exclusive veranda met glasdak zijn inclusief gelaagd glasdak type 44.2 of 55.2 (type glasdak afhankelijk van diepte veranda).

Maatwerk
Staat uw gewenste afmeting er niet bij? Wij kunnen uw Area veranda volledig op maat maken. Zodra u kiest voor de Area Exclusive komen wij het ontwerp op locatie inmeten. Zo weten we zeker dat de veranda op de juiste maten wordt geproduceerd en kunnen we direct zien of we voor de montage nog ergens rekening mee moeten houden.

Afmeting (bxd) Dak Prijs v.a.
Area Exclusive 400x200cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 400x250cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 400x300cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 400x350cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 400x400cm Glasdak Prijs op aanvraag
 
Area Exclusive 500x200cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 500x250cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 500x300cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 500x350cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 500x400cm Glasdak Prijs op aanvraag
 
Area Exclusive 600x200cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 600x250cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 600x300cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 600x350cm Glasdak Prijs op aanvraag
Area Exclusive 600x400cm Glasdak Prijs op aanvraag

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X