Setting

Forgot Password

Opties en accessoires

Voor de veranda’s en tuinkamers van Verandacentrum zijn veel verschillende opties en accessoires verkrijgbaar. Zo kunt u uw overkapping geheel naar wens samenstellen en uitbreiden met o.a. LED-verlichting, zonwering, zijwanden of glazen schuifwanden.

Maak hieronder een keuze uit één de verschillende opties en wij geven u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden. Wilt u een offerte ontvangen van een veranda of tuinkamer inclusief een of meerdere opties? Neem dan contact met ons op of vraag via de knop hieronder een vrijblijvende offerte aan!

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

Onderdakzonwering

Als het echt te warm is buiten in de zon, kan het onder uw veranda nog prima vertoeven zijn. Voor de veranda’s en tuinkamers is speciale onderdakzonwering ontwikkeld. Deze zonwering wordt bevestigd onder het dak, waardoor het doek niet wordt aangetast door regen of andere neerslag. De onderdakzonwering is perfect voor bijvoorbeeld uw Verasol veranda of tuinkamer. De zonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en is op maat leverbaar. Het zonnescherm wordt elektrisch aangedreven. U kunt de zonwering bedienen door middel van de bijgeleverde schakelaar of de optionele handzender.

Bovendakzonwering

Voor veranda’s en tuinkamers zijn speciale bovendakzonweringen ontwikkeld. Voordeel is dat de warmte buiten de veranda of tuinkamer blijft. De bovendakzonwering is geschikt voor o.a. Verasol veranda’s en tuinkamers. Deze zonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en is op maat leverbaar. De bovendakzonwering wordt elektrisch aangedreven. De zonwering kan bediend worden middels bijgeleverde schakelaar of de optionele handzender.

Glasschuifwanden

Een veranda in combinatie met de solide glazen schuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

Zijwanden

Kies voor comfort in uw veranda en sluit uw veranda af voor regen- en windinval. Verandacentrum heeft daarvoor speciale (zij)wanden in het assortiment. Deze (zij)wanden zijn uitgevoerd in aluminium rabatdelen in combinatie met ramen van polycarbonaat of glas. De speciale (zij)wanden zijn als standaardmaat te leveren, maar maatwerk is ook mogelijk.

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Screens

Als alternatief voor vaste zijwanden, schuifpuien of kozijnen met openslaande deuren, kunt u er ook voor kiezen om uw veranda af te sluiten met Ritz screens.  Een Ritz screen is een windvast screen dat aan de zijkant door een speciale ritsgeleiding loopt, waardoor het doek aan de boven- en zijkant afgesloten is. Dankzij de supersterke zijgeleiding en het hoogwaardige screendoek zijn Rits-screens uitermate geschikt als zij- en voorwanden voor uw veranda. Rits-screens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en doeksoorten. Tevens kunt u kiezen voor diverse soorten bedieningen zoals een een draaiknop of meerkanaals afstandsbediening.

Gemotoriseerde borstwering

Verrassend veelzijdig: gebruik de gemotoriseerde borstwering binnen als verstelbare tussenwand, en buiten als zijwand van uw terrasoverkapping of als balkon- of windscherm. De borstwering is eenvoudig te bedienen via de afstandsbediening of app op uw smartphone. Zeer geschikt voor de Lamelline overkappingen!

Bestrating en vlonders

Bestrating
Op zoek naar bestrating voor in en om uw veranda? Daarvoor hebben wij de website Stenenwinkel.nl. Sierbestrating, natuursteen vloeren, keramische vloeren en diverse soorten wandafwerking zijn hier verkrijgbaar.

Uw veranda of tuinkamer kan met onze vele soorten vloeren, bestrating en tuinverwante artikelen compleet worden gemaakt. Op de website Stenenwinkel.nl kunt u ons assortiment bekijken. Alle materialen kunnen door ons worden geleverd in heel Nederland. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit en leveren geen B-keus of restpartijen.

Vlonders
Voor een stijlvolle vloer in uw veranda of tuinkamer kunt u kiezen voor een vlonder van houtcomposiet, een duurzaam en ecologisch alternatief voor hardhout. De terrasplanken zijn voorzien van een inventieve onderconstructie, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle montage en een onzichtbare bevestiging. Het uitgebreide tuinassortiment omvat terrasplanken in verschillende afmetingen, kleuren en dessins om uw terrasvloer een mooi uitzicht en een aangenaam comfort te geven.

X