Setting

Forgot Password

Heaters

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. De heaters van Verandacentrum bieden u behaaglijke warmte als het even wat frisser wordt onder uw overkapping. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur.

De elektrische terrasverwarmer is een uitkomst als je jouw veranda of tuinkamer snel lekker warm wilt krijgen. Dankzij het infraroodlicht trekt de warmte meteen je huid in en geniet je dus direct wanneer je de heater aanzet. Binnen de elektrische heaters is er veel keuze in lampsoorten, die elk net wat anders aanvoelen en die meer of minder licht uitstralen dan andere.

Heat & Beat

De Heat and Beat is een unieke terrasverwarmer van 2000 Watt. Ten eerste is het mogelijk om muziek af te spelen via de ingebouwde speakers (2 x 3 inch – 3 watt). Het enige dat hiervoor nodig is is een Bluetooth verbinding met de telefoon. Ten tweede heeft de Heat and Beat ingebouwde LED lampjes die de sfeer aanzienlijk verhogen. De bediening van de lampjes én de warmte kan via de afstandsbediening, of met een smartphone. Met de speciale app is elke smartphone te gebruiken als afstandsbediening. Het fijne aan de app is dat de warmte traploos te bedienen is. Bovendien geeft de Golden Amber lamp ook nog eens weinig licht af, maar wel heerlijke warmte. De Heat and Beat zal dus voor de perfecte sfeer op het terras zorgen.

 • Verandaheater met ingebouwde speakers en LED-verlichting
 • Leverbaar in de kleuren wit, zwart en antraciet
 • Vermogen 2000 Watt
 • Met smartphone te bedienen

Geïnteresseerd in een Heat & Beat verandaheater?

Golden Shadow (1500/2000/2500 Watt)

De Golden Shadow heater is een terrasverwarmer met een 1500, 2000 of 2500 Watt Golden Shadow lamp. Deze lamp straalt minder licht uit dan andere lampen, maar zorgt toch voor een heerlijke warmte op het terras. Deze warmte verwaait nauwelijks, wat de Golden Shadow terrasheater zeer geschikt maakt voor een (half) open veranda of tuinkamer. De Golden Shadow komt met een afstandsbediening.

 • Verandaheater met ingebouwde speakers en LED-verlichting
 • Golden Shadow lamp zorgt voor minimale rode gloed
 • Vermogen 1500, 2000 of 2500 Watt
 • Met afstandsbediening te bedienen

Geïnteresseerd in een Golden Shadow verandaheater?

Golden Slim (1500/2000 Watt)

De Eurom Golden Slim is een compacte terrasverwarmer van 1500 of 2000 Watt. De Golden Amber lamp is veel minder fel dan andere lampen, waardoor deze terrasverwarmer stukken fijner is om in je terras te hebben. Deze terrasverwarmer is niet alleen zuinig in gebruik, maar dankzij de sterke reflector geeft deze ook veel warmte af. Deze warmte kan in 6 standen ingesteld worden, waardoor er voor iedereen een fijne stand te vinden is.

De Golden Slim heater komt met een afstandsbediening, én is zowel horizontaal als verticaal op te hangen.

 • Verandaheater met 6 standen
 • Horizontaal of verticaal op te hangen
 • Vermogen 1500 of 2000 Watt
 • Met afstandsbediening te bedienen

Geïnteresseerd in een Golden Slim verandaheater?

X