Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

LED-verlichting

Wil jij tot in de late – en donkere – avonduurtjes kunnen genieten van jouw veranda of tuinkamer? Of heb jij liever goed zicht op jouw auto onder de carport, ook wanneer de zon allang achter de horizon is verdwenen? Maak jouw overkapping dan compleet met LED-verlichting.

Deze sfeervolle verlichting geeft niet alleen een warm effect, maar is daarnaast ook ontzettend praktisch. Doordat wij gebruik maken van LED-verlichting hoef je je namelijk geen zorgen te maken over een hoge energierekening. De lampen kunnen gerust de hele nacht blijven branden zonder dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.

De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

LED-verlichting 0-12 lampjes

Ook ‘s avonds of ‘s nachts genieten van uw veranda of tuinkamer? Kies dan voor inbouwspots in uw veranda. De warmwitte kleur zorgt voor extra sfeer onder uw veranda. U kunt zelf het aantal lampjes kiezen (max. 12 stuks). Geleverd inclusief bekabeling en transformator.

Lichtkleur: warmwit (2700K)
Verbruik per LED: 3 watt
Werkspanning: 230V AC
Lichtsterkte per LED: 155 Lumen
Diameter: 36mm
Dimbaar: ja
Kantelbaar: nee
Bediening: Draadloze afstandsbediening
IP-waarde spots: IP65
Materiaal: aluminium
Garantie: spots 3 jaar, trafo 2 jaar

Geïnteresseerd in een veranda of tuinkamer met LED-verlichting?

LED-verlichting 14+ lampjes

Ook ‘s avonds of ‘s nachts genieten van uw veranda of tuinkamer? Kies dan voor inbouwspots in uw veranda. De warmwitte kleur zorgt voor extra sfeer onder uw veranda. U kunt zelf het aantal lampjes kiezen (minimaal 14 stuks). Geleverd inclusief bekabeling en transformator.

Lichtkleur: warmwit (3000K)
Verbruik per LED: 3 watt
Werkspanning: 230V AC
Lichtsterkte per LED: 150 Lumen
Diameter: 42mm
Dimbaar: ja
Kantelbaar: nee
Bediening: Draadloze afstandsbediening
IP-waarde spots: IP65
Materiaal: aluminium
Garantie: spots 3 jaar, trafo 2 jaar

Geïnteresseerd in een veranda of tuinkamer met LED-verlichting?

Lamelline verlichting

De Lamelline terrasoverkapping met lamellen dak kunt u voorzien van LED stripes en verborgen RGB led-verlichting voor een extra high-end uitstraling. Deze verlichting is dimbaar en kunt u op afstand bedienen.

Geïnteresseerd in een Lamelline overkapping met LED-verlichting?

X