Setting

Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :

Over Verandacentrum.nl

Tussen de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden liggen Bodegraven en Zoetermeer. Deze centrale plaatsen vormen de uitvalsbasis voor VerandaCentrum.nl.

Vanuit deze twee plaatsen leveren en monteren we het kwalitatief hoogstaande assortiment tuinkamers en veranda’s van diverse gerenommeerde merken zoals Verasol, Aluxe, Pallazzo, Palmiye, Leiner en Cornels. Met de overkappingen van deze merken krijgt u de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van veranda’s en tuinkamers.
Verder leveren en monteren we alle denkbare zonweringssystemen van Sunmaster en Leiner. Hierbij te denken aan screens, knikarmschermen, rolluiken, uitvalschermen en maatwerk horeca-oplossingen.

VerandaCentrum.nl levert de veranda’s standaard in breedtematen tot 7 meter en dieptematen tot 4 meter, berekend voor 2 staanders. Voor afwijkende maten bieden wij u altijd een oplossing. De hoge kwaliteit van Verasol maakt het mogelijk om u zelfs in deze situatie 10 jaar garantie te verlenen.

Uitgebreide showroom
Naast alle mogelijkheden op veranda- en tuinkamergebied zijn in de showrooms van VerandaCentrum.nl de uitgebreide mogelijkheden wat betreft tuinbestrating te zien. Zo kunt u het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onderbrengen.


Accessoires

Een veranda of tuinkamer is een verlengstuk van uw woning. Accessoires, zoals elektrische zonwering en verwarming, completeren het comfort van uw overkapping. Uitbreidingen naar een tuinkamer en schutting realiseren wij voor u dankzij de talrijke mogelijkheden van zijwanden van composiet, polycarbonaat, aluminium, glasschuifwanden en/of combinaties hiervan.


Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u drie mogelijkheden van fundatie:
– Fundatie op 2 poeren, waarvan 1 voorzien van een hwa-afvoermogelijkheid
– Fundatie op schroefpalen
– Fundatie op stalen buispalen

Door aluminium profielen te verbinden met onze fundatie ontstaat verder een perfecte basis voor uw glasschuifwand en zijwand. Levering en montage inclusief fundatie en aangesloten hwa-afvoer voert VerandaCentrum.nl geheel voor u uit.
Als u toe bent aan “Verandaring”, kom dan geheel vrijblijvend langs bij VerandaCentrum.nl.

Wie zijn wij?

Verandacentrum.nl is uw veranda- en tuinkamerspecialist en is gevestigd in Bodegraven en Zoetermeer. Naast alle mogelijkheden wat betreft veranda’s en tuinkamers biedt VerandaCentrum.nl in samenwerking met zusterbedrijf Benoton B.V. u de mogelijkheid het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onder te brengen.

Uitgebreide showroomlocatie

Verandacentrum.nl beschikt over inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer waar u het complete Verasol aanbod aan veranda’s en tuinkamers kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies.

Waarom Verandacentrum.nl?

 • Verasol Selected Dealer
 • 100% aandacht voor uw project
 • Uw veranda op maat gemaakt
 • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
 • Montage door geselecteerde vakmensen
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • 10 jaar garantie op de Verasol producten
X