Setting

Forgot Password

Pallazzo Sqope veranda

Pallazzo producten vergroten het leefgenot. Door het creëren van een tweede woonkamer of terrasoverkapping aan uw huis geniet u optimaal van alle jaarseizoenen. Van zomer tot winter meer plezier van het buitenleven.

De Pallazzo Sqope is een kubistische terrasoverkapping en is beschikbaar in twee varianten; aanbouw of vrijstaand. Aangemoedigd door uw wensen en innovatieve technologieën is het mogelijk om een grote vrije overspanning van 7000 mm te creëren. U bent daardoor vrij om uw overkapping in te richten zonder obstakels en u behoudt een onbelemmerd zicht.

De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Door de grote glasoppervlakken is er veel natuurlijk licht onder de overkapping. Dit zorgt voor openheid en verbinding met de omgeving.

Waarom kiezen voor de Pallazzo Sqope veranda?

 • Kubistisch design

 • Tot 7 meter breed op 2 staanders

 • Onzichtbare dakhelling

 • LED-spots in dakliggers (optioneel)

 • 7 standaard trend-kleuren, in vele RAL-kleuren leverbaar

 • Eenvoudig uit te breiden naar tuinkamer

Kleuren en opties

Kleurkeuzes Pallazzo Sqope

 1. 9010 X
 2. 9001 X1
 3. 7039 S
 4. 7016 SM
 5. 9005 SM
 6. 9005 CTX
 7. 9007 SM

Naast deze standaard kleuren zijn nagenoeg alle RAL kleuren leverbaar.

Standaardkleuren

Diverse opties en accessoires

Glasschuifwanden

U kunt ervoor kiezen uw Pallazzo veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.
Door het toepassen van de Pallazzo glazen schuifwand verlengt u eenvoudig het buitenseizoen. Het biedt bescherming tegen de zon, regen en wind en zo kunt u ook op zonnige winterdagen van uw terras genieten. De glazen schuifwand is eenvoudig te bedienen. De lage onderrail zorgt voor een nagenoeg drempelvrije overgang van binnen naar buiten. Ook voor de afwatering is ruim voldoende ruimte gecreëerd. Dit vereenvoudigt het reinigen en zorgt ervoor dat het vuil met het regenwater wordt afgevoerd.

Screens

Als alternatief voor vaste zijwanden, schuifpuien of kozijnen met openslaande deuren, kunt u er ook voor kiezen om uw veranda af te sluiten met screens.

Pallazzo screens bieden optimale bescherming tegen zonlicht en zorgt voor een aangenaam klimaat en meer comfort. Het filtert ongeveer 85% van het zichtbare zonlicht, terwijl u onbelemmerd zicht blijft houden op uw tuin. De openingsfactor* van de screens varieert van 0% tot 5% en geeft een minimale inkijk naar binnen en uw tuinmeubelen zijn goed beschermd tegen weersinvloeden.

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Afmetingen en prijzen

De prijzen van de Pallazzo Sqope veranda’s zijn op aanvraag. Bent u benieuwd naar de prijs of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X