Setting

Forgot Password

Profiline veranda van Verasol

De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 15 kleuren, volledig maatwerk en een dak van polycarbonaat of glas. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer!

Met de Profiline veranda geniet u vier seizoenen lang van het buitenleven en met de vele opties van Verasol bouwt u de veranda volledig in de stijl passend bij uw smaak en wensen. De Profiline veranda is de meest diverse verandalijn van Verasol en heeft bijzonder veel mogelijkheden. Zo is de Profiline veranda leverbaar in maar liefst 15 kleuren en heeft u de keuze uit 3 typen gootsierlijsten. De veranda is leverbaar in 20 standaardafmetingen, en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk.

Bij de Profiline veranda is een grote overspanning tussen twee staanders mogelijk. Hierdoor houdt u een volledige doorgang onder de veranda en is een extra staander niet nodig. De Verasol Profiline veranda kan compleet als bouwpakket inclusief alle benodigde (bevestigings)materialen geleverd worden.

Waarom kiezen voor de Profiline veranda?

 • Verkrijgbaar in 5 standaardkleuren en 10 special colors

 • Geschikt voor grote overspanningen op 2 staanders

 • Veel keuze uit opties en accessoires

 • Keuze uit 6 soorten dakbedekking

 • Eenvoudig uit te breiden naar tuinkamer

 • Standaard 10 jaar garantie

Kleuren en opties

Kleurkeuzes Profiline

 1. Wit structuurlak (RAL 9010)
 2. Antraciet structuurlak
 3. Brons structuurlak
 4. Licht Eiken
 5. Donker Eiken
 6. Deep Black structuurlak
 7. Bruin structuurlak
 8. Creme wit structuurlak (RAL 9001)
 9. Blauw structuurlak
 10. Rood structuurlak
 11. Groen structuurlak
 12. Zilver structuurlak
 13. Grijs structuurlak
 14. Creme wit gladde lak (RAL 9001)
 15. Verkeerswit gladde lak (RAL 9016)

Standaard kleuren

Profiline standaard kleuren

Speciale kleuren (meerprijs)

Profiline special colors

Dakbedekking gelaagd glas of polycarbonaat

Gootsierlijst rond, vlak of klassiek

Diverse opties en accessoires

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

Onderdakzonwering

Als het echt te warm is buiten in de zon, kan het onder uw veranda nog prima vertoeven zijn. Verasol heeft voor zijn veranda’s en tuinkamers speciale onderdakzonwering ontwikkeld. Deze zonwering wordt bevestigd onder het dak, waardoor het doek niet wordt aangetast door regen of andere neerslag. De onderdakzonwering is perfect voor uw Greenline, Profiline of Highline CUBE veranda of tuinkamer. De zonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en is op maat leverbaar. Het zonnescherm wordt elektrisch aangedreven. U kunt de zonwering bedienen door middel van de bijgeleverde schakelaar of de optionele handzender.

Bovendakzonwering

Verasol heeft voor zijn veranda’s en tuinkamers ook speciale bovendakzonwering ontwikkeld. Voordeel is dat de warmte buiten de veranda of tuinkamer blijft. De bovendakzonwering is geschikt voor Greenline, Profiline en Highline CUBE veranda’s en tuinkamers. Deze zonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en dessins en is op maat leverbaar. De bovendakzonwering wordt elektrisch aangedreven. De zonwering kan bediend worden middels bijgeleverde schakelaar of de optionele handzender.

Glasschuifwanden

Een Verasol veranda in combinatie met de solide glazen schuifwanden garandeert u meer buitenleven in uw tuin! Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. U bent met de glazen schuifwanden beschermd tegen de weersinvloeden, maar u behoudt maximaal contact met uw tuin. Zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar!

Zijwanden

Kies voor comfort in uw veranda en sluit uw veranda af voor regen- en windinval. Verasol heeft daarvoor speciale (zij)wanden voor ontwikkeld. Deze (zij)wanden zijn uitgevoerd in aluminium rabatdelen in combinatie met ramen van polycarbonaat of glas. De speciale (zij)wanden zijn als standaardmaat te leveren, maar maatwerk is ook mogelijk.

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Screens

Als alternatief voor vaste zijwanden, schuifpuien of kozijnen met openslaande deuren, kunt u er ook voor kiezen om uw veranda af te sluiten met Ritz screens.  Een Ritz screen is een windvast screen dat aan de zijkant door een speciale ritsgeleiding loopt, waardoor het doek aan de boven- en zijkant afgesloten is. Dankzij de supersterke zijgeleiding en het hoogwaardige screendoek zijn Rits-screens uitermate geschikt als zij- en voorwanden voor uw veranda. Rits-screens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en doeksoorten. Tevens kunt u kiezen voor diverse soorten bedieningen zoals een een draaiknop of meerkanaals afstandsbediening.

Afmetingen en prijzen

Onderstaande prijzen (indien vermeld) van de Profiline veranda met polycarbonaat dak zijn inclusief 16 mm polycarbonaat X-structuur opaal of helder. Overige uitvoeringen zijn optioneel tegen meerprijs. De prijzen van de Profiline veranda met glasdak zijn inclusief gelaagd glasdak type 44.2 of 55.2 (type glasdak afhankelijk van diepte veranda).

Staanders
Bij de prijzen is ook het standaard aantal staanders vermeld. Alle afmetingen van de Profiline veranda kunnen tegen meerprijs op 2 staanders uitgevoerd worden. Hierbij wordt een extra versteviging aangebracht in of onder de goot.

Maatwerk
Staat uw gewenste afmeting er niet bij? Wij kunnen uw Profiline veranda volledig op maat maken. Zodra u kiest voor de Profiline komen wij het ontwerp op locatie inmeten. Zo weten we zeker dat de veranda op de juiste maten wordt geproduceerd en kunnen we direct zien of we voor de montage nog ergens rekening mee moeten houden.

Afmeting (bxd) Dak Aantal staanders Prijs v.a.
Profiline veranda 300x250cm Polycarbonaat dak 2 op aanvraag
Glasdak 2 op aanvraag
Profiline veranda 300x300cm Polycarbonaat dak 2 op aanvraag
Glasdak 2 op aanvraag
Profiline veranda 300x350cm Polycarbonaat dak 2 op aanvraag
Glasdak 2 op aanvraag    
Profiline veranda 300x400cm Polycarbonaat dak 2 op aanvraag
Glasdak 2 op aanvraag
Profiline veranda 400x250cm Polycarbonaat dak 2 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 400x300cm Polycarbonaat dak 2 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 400x350cm Polycarbonaat dak 2 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 400x400cm Polycarbonaat dak 2 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 500x250cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 500x300cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 500x350cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 500x400cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 600x250cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 600x300cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 600x350cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 600x400cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 3 op aanvraag
Profiline veranda 700x250cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 4 op aanvraag
Profiline veranda 700x300cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 4 op aanvraag
Profiline veranda 700x350cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 4 op aanvraag
Profiline veranda 700x400cm Polycarbonaat dak 3 op aanvraag
Glasdak 4 op aanvraag

Prijzen (indien vermeld) zijn in euro’s inclusief BTW, exclusief montage en fundatie, en exclusief aanvullende opties, uitbreidingen of accessoires tenzij anders vermeld.

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X