Setting

Forgot Password

PVC Crown

Wilt u een grote vrijstaande buitenruimte creëren die u zowel kan openen en afsluiten? Dan is de terrasoverkapping Crown de oplossing. Door het ruimtelijke ontwerp ontstaat een ontspannen ambiance. 

Bij deze terrasoverkapping heeft u de optie om te kiezen voor een systeem dat het plafonddoek in twee delen openschuift of een systeem waarbij het plafonddoek als één geheel wordt open geschoven. De gewelfde contouren en het ronde model van deze terrasoverkapping zorgen voor een intieme sfeer op uw terras.

Waarom kiezen voorde PVC Crown?

  • Zachte, ronde contouren

  • Geschikt voor ieder weertype

  • Vele opties en mogelijkheden

  • Beschikbaar in alle RAL kleuren

  • Vrijstaand

  • Dimbare LED-verlichting (optioneel)

Kleuren en opties

Kleurkeuzes PVC Crown

Alle denkbare RAL-kleuren mogelijk

Diverse opties en accessoires

Glasschuifwanden

U kunt ervoor kiezen uw PVC Crown uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.

De glazen panelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte- en breedtematen. Ze kunnen in twee tot zes sporen lopen en hebben geen omlijsting. Daarmee bieden ze een onbelemmerd uitzicht op uw tuin. Daarnaast beschermt een glazen schuifwand ook tegen weer en wind. Zo geniet u, óók met minder mooi weer, van het ultieme buitengevoel. En wanneer de weersomstandigheden het toelaten, opent u de panelen eenvoudig.

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Afmetingen en prijzen

De prijzen van de PVC-Line veranda’s zijn op aanvraag. Bent u benieuwd naar de prijs of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X