Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

PVC-line overkapping met vouwdak

PVC-LINE OVERKAPPING MET VOUWDAK VAN PALMIYE

Hecht u ook steeds meer waarde aan het buitenleven? Richt uw tuin (of dakterras) in als extra leefruimte en geniet nog meer van buiten. Onze hoogwaardige terrasoverkappingen met sfeervol vouwdak voorzien van exclusief doek opent of sluit u wanneer u van het vroege zonnetje wilt genieten of juist schaduw wenst. En met het afsluiten van de zijwanden, zorgt u voor extra comfort om het hele jaar van het buitenleven te genieten. Dankzij de ruime keuze uit vele modellen, opties en mogelijkheden stelt u de overkapping geheel naar wens samen!

PVC-Line Silver Plus en Silver Compact

Met zijn strakke lijnen, hellend dak en modern design is de Silver Plus een onopvallende, maar stijlvolle manier om buiten te genieten met het comfort van binnen.

De Silver Plus is een inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame. Deze terrasoverkapping is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen. Zorg voor extra comfort met onze uitgebreide mogelijkheden om  de zijwanden af te sluiten, zoals onze glassystemen. Ook afsluiten met louvres of diverse screens is mogelijk.

De Silver Compact is een compacte inschuifbare terrasoverkapping met een aluminium frame. Het moderne en stijlvolle design van de Silver Compact maakt het nog aantrekkelijker om elke dag te genieten van uw tuin.

PVC-Line Coral Plus en Coral Compact

U voelt zich meteen thuis in de Coral. Deze overkapping vormt een stijlvol verlengstuk van uw woning. De subtiele welving van het dak en de zachte contouren bieden een knusse plek waar u met uw gezin het hele jaar kan genieten van uw tuin en terras. Ook op het dakterras van uw penthouse biedt Coral Plus een perfecte oplossing om beschut te genieten van het panoramisch uitzicht.

Deze terrasoverkapping is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen. Voor extra comfort en beschutting sluit u de ruimte af met zijwanden uit ons glassysteem, screens of louvres.

De Coral Compact is een verfijnde terrasoverkapping met gewelfde vormen die we plaatsen aan de gevel. Dankzij de vele mogelijkheden en opties creëert u een knusse tuinkamer. Ideaal voor lange zomeravonden in uw tuin met uw familie en ook in het vroege voorjaar en de herfst geniet u met een terrasoverkapping van het buitenleven.

PVC-Line Satin

Het summum van ontspanning: met zijn strakke belijning en moderne ontwerp beschermt en kalmeert de Satin tegelijkertijd. U geniet 4 seizoenen lang op uw terras, zeker wanneer u deze ook comfortabel afsluit met onze glassystemen, screens of louvres.

Dit is een speciaal ontworpen inschuifbare terrasoverkapping met een platte aluminium constructie. Dit model kan zowel tegen de gevel als vrijstaand worden geplaatst.

PVC-Line Gala Plus en Gala Compact

De Gala Plus is een ruime vrijstaande overkapping met hellend dak, en is geschikt als tuinkamer, sportruimte of kantoor in de tuin. Geniet van het buitenleven, elke dag.

De Gala Plus is geschikt voor ieder weertype en ontworpen voor gebruik in alle seizoenen. Wanneer u de overkapping afsluit met een glassysteem zorgt u voor comfort op minder warme dagen en biedt u de optimale buitenbeleving.

De gestroomlijnde Gala Compact is de ultieme ruimte voor een feest in uw tuin. Met zijn slanke, maar robuuste architectuur kan letterlijk het dak eraf. Deze vrijstaande terrasoverkapping met hellend dak is geschikt voor het overkappen van grote terrassen en komt goed tot zijn recht in grote tuinen bij villa’s. Ideaal voor bewoners die regelmatig een feest organiseren, maar ook uitermate geschikt voor een kantoorruimte bij huis, gym of als ruime tuinkamer. Zeker wanneer u de zijwanden afzet met ons glassysteem, dan kunt u het hele jaar gebruik maken van deze ruimte.

PVC-Line Crown Plus en Crown Compact

Wilt u een groot terras overkappen in de tuin van uw villa, landhuis of op het dakterras van uw penthouse? Wilt u een grote vrijstaande buitenruimte creëren die u zowel kan openen en afsluiten? Een plek om in te werken, te sporten, te feesten of om extra ruim te relaxen? Dan is deze terrasoverkapping Crown Plus Double Motor de oplossing. Door het ruimtelijke ontwerp ontstaat een ontspannen ambiance. De gewelfde contouren van het design zorgen voor een intieme sfeer. Bij dit systeem wordt het plafonddoek in twee delen opengeschoven.

Zorg voor extra comfort met onze uitgebreide mogelijkheden om  de zijwanden af te sluiten, zoals onze glassystemen. Ook afsluiten met louvres of diverse screens is mogelijk. De Crown Plus is ook leverbaar met Single Motor. Bij dit systeem wordt het plafonddoek als één geheel opengeschoven.

Het intieme ontwerp van de Crown Compact Double Motor ademt een en al sfeer. Bij dit systeem wordt het plafonddoek in twee delen opengeschoven. Het is een ruime overkapping in een verfijnde uitvoering. Ideaal voor het overkappen van een groot terras in de tuin van uw villa of landhuis. Zorg voor extra comfort met onze uitgebreide mogelijkheden om  de zijwanden af te sluiten, zoals onze glassystemen. Ook afsluiten met louvres of diverse screens is mogelijk. Zo creëert u bijvoorbeeld de ideale thuisgym of zeer ruime tuinkamer. De Crown Compact is ook verkrijgbaar in de Single Motor variant.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X