Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Schuttingen en vlonders

Schuttingen
Om uw tuin op een onderhoudsvrije manier af te scheiden, biedt Verandacentrum.nl u de perfecte oplossing met de onderhoudsvrije schuttingen. De schuttingen van Verandacentrum.nl zijn geproduceerd uit duurzame materialen zoals aluminium en composiet. Deze materialen garanderen een lange levensduur met een blijvende mooie uitstraling.

U kunt uw schutting in elke gewenste maatvoering samenstellen. Tevens kan voor verschillende vlakindelingen worden gekozen, die geheel in uw stijl passen. De Verasol schuttingen laten zich ook goed als passende verandawanden gebruiken. Hierdoor krijgt u eenheid in uw tuin wanneer u beschikt over een Verasol veranda of tuinkamer. Elke schutting kan op verzoek worden uitgebreid met een aluminium poortdeur voorzien van hang- en sluitwerk.

Vlonders
Voor een stijlvolle vloer in uw veranda of tuinkamer kunt u kiezen voor een vlonder van houtcomposiet, een duurzaam en ecologisch alternatief voor hardhout. De terrasplanken zijn voorzien van een inventieve onderconstructie, wat zorgt voor een eenvoudige en snelle montage en een onzichtbare bevestiging. Het uitgebreide tuinassortiment omvat terrasplanken in verschillende afmetingen, kleuren en dessins om uw terrasvloer een mooi uitzicht en een aangenaam comfort te geven.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X