Setting

Forgot Password

Lichtstraten

Meer daglicht voor meer woongenot
Met een Pext lichtstraat voegt u natuurlijk daglicht toe aan een woning, kantoor, bedrijfsruimte of overkapping. Dit vergroot het woongenot en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Zo verander je een donkere kamer of keuken in een lichte en comfortabele ruimte.

Daarnaast vergroot u het uitzicht! Door de lichtstraat ziet u de wolkenvelden of bomen en ander groen. Hierdoor kunt u extra genieten van het buitenleven. Voordeel is ook dat de ruimte direct ruimer oogt.

Zadeldak

Voor optimale lichtinval

Onze zadeldak lichtstraten zijn ontworpen om zoveel mogelijk licht te creëren. Het zadeldak heeft twee schuine kanten (10 graden) wat zorgt voor een brede en unieke lichtinval.

Met zijn houten onderconstructie van zeer sterk Douglas hout, gaat de lichtstraat zeer lang mee. Het glas bestaat uit 52.2 veiligheidsglas, waardoor de lichtstraat doorvalveilig is. Om meer comfort te creëren is het ook mogelijk om de beglazing te voorzien van getint glas. Dit zorgt ervoor dat de warmte geminimaliseerd wordt en er minder reflectie is door het zonlicht. Door het verfijnde ontwerp ziet het er van boven en beneden super strak uit en is het een echte toevoeging aan uw overkapping.

Lessenaarsdak

Meer licht voor uw terrasoverkapping

De lessenaarsdak lichtstraten hebben één schuine kant (5 graden) wat zorgt voor meer lichtinval in uw overkapping. Door zijn ontwerp geeft  het een unieke kijk voor op de terrasoverkapping.

Met zijn houten onderconstructie van zeer sterk Douglas hout, gaat de lichtstraat zeer lang mee. Door het glas wat bestaat uit 52.2 veiligheidsglas, is de lichtstraat doorvalveilig . Om meer comfort te creëren is het ook mogelijk om de beglazing te voorzien van getint glas. Dit zorgt ervoor dat de warmte geminimaliseerd wordt en er minder reflectie is door het zonlicht. Door het verfijnde ontwerp ziet het er van boven en beneden super strak uit en is het een echte toevoeging aan uw overkapping.

Daklicht

Voor in een kleine ruimte

Onze daklicht lichtstraten zijn speciaal ontworpen voor kleine ruimtes. Het daklicht heeft een schuine kant (5 graden) wat zorgt voor een unieke lichtinval.

Met zijn houten onderconstructie van zeer sterk Douglas hout, gaat de lichtstraat zeer lang mee. Het glas bestaat uit 52.2 veiligheidsglas, waardoor de lichtstraat doorvalveilig is. Om meer comfort te creëren is het ook mogelijk om de beglazing te voorzien van getint glas. Dit zorgt ervoor dat de warmte geminimaliseerd wordt en er minder reflectie is door het zonlicht.

Tip: combineer met meerdere losse daklichten voor nog meer licht en een unieke uitstraling!

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X