Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

SF300 veranda van Sunflex

De SUNFLEX terrasoverkappingen biedt u optimale bescherming tegen weer en wind. Door de verschillende dakvormen en mogelijkheden kan de veranda optimaal aan uw huis en uw behoeften worden aangepast. In het voorjaar, de zomer of de herfst – met de SUNFLEX terrasoverkappingen zit je altijd goed.

Een terrasoverkapping, gemaakt voor hedendaagse minimalistische architectuur met zijn kubusvormige constructie vormt de SF300 een harmonieuze aanvulling op moderne woon- en bedrijfsgebouwen. Voor een bijzonder totaalbeeld worden uitsluitend hoogwaardige profielen toegepast en dankzij een doordachte techniek verdwijnen de schroeven en de watergoot uit het zicht. De waterafvoer wordt gegarandeerd door een minimale dakhelling van 2 graden. De geïntegreerde LED-spots zorgen voor een sfeervolle verlichting in de avonduren. Zoals alle SUNFLEX-terrasoverkappingen kan de SF300 afgestemd worden naar uw persoonlijke wensen.

Waarom kiezen voor de SF300 veranda?

  • Kubistisch design

  • Geen zichtbare schroefverbindingen

  • Dakhelling van 2°

  • Geïntegreerde LED-spots

  • Leverbaar in vele RAL-kleuren

  • Eenvoudig uit te breiden naar tuinkamer

Kleuren en opties

Kleurkeuzes Sunflex SF300

Elke RAL-kleur is mogelijk in zijdeglans of structuurlak!

Diverse opties en accessoires

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

Onderdakzonwering

Onderdakzonwering biedt uitstekende bescherming tegen de zon en is bestendig tegen alle weersomstandigheden. De zonweringen zijn leverbaar in diverse maten, vormen, materialen en kleuren en maken zomers genot compleet.

Bovendakzonwering

Bovendakzonwering biedt uitstekende bescherming tegen de zon en is bestendig tegen alle weersomstandigheden. De zonweringen zijn leverbaar in diverse maten, vormen, materialen en kleuren en maken zomers genot compleet.

Glasschuifwanden

U kunt ervoor kiezen uw Sunflex veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.
Optimale bescherming, bij sterke wind en regen met de zijwanden, schuifsysteem SF20, SF22 of de schuifdraai-systeem, SF25, SF30 of SF35. Op deze manier biedt Sunflex nog meer buitenleven plezier gecombineerd met uw SF300 terrasoverkapping. De ongeïsoleerde glazen systemen kunnen optimaal worden aangesloten op de terrasoverkapping en creëren als gesloten systeem een nieuwe, comfortabele woonruimte in uw tuin.

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Afmetingen en prijzen

De prijzen van de Sunflex SF300 veranda’s zijn op aanvraag. Bent u benieuwd naar de prijs of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X