Setting

Forgot Password

Terrasoverkappingen voor de horeca

Naast het verkopen, plaatsen en monteren van aluminium veranda’s en tuinkamers levert Verandacentrum BV ook professionele horeca terrasoverkappingen en serres in samenwerking met Palmiye Benelux.

Als horecaondernemer creëert u graag de beste omstandigheden voor uw gasten. Het liefst laat u ze het hele jaar door buiten op uw terras in een sfeervolle ambiance van elkaars gezelschap genieten. Helaas werkt het Nederlandse klimaat niet altijd mee. Daarom biedt onze partner Palmiye Benelux uitkomst met speciale overkappingen voor de horeca.

Stijlvol en gebruiksvriendelijk vormen de horecaoverkappingen van Palmiye de perfecte verrijking voor uw horecagelegenheid. Ontdek de mogelijkheden en maak van ieder seizoen een terrasseizoen. Samen met Verandacentrum stelt u een overkapping samen die optimaal aansluit bij uw wensen. Van kleur tot de materialen, afmetingen tot het model. Onze horeca overkappingen kennen verschillende daken en mogelijkheden om de overkapping af te sluiten.

Heeft u interesse in een horeca terrasoverkapping? Verandacentrum gaat graag met u het gesprek aan! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

X