Setting

Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :

Tuinkamer aanbiedingen

Op zoek naar de beste tuinkamer aanbiedingen in de Randstad of in een grote regio daarbuiten? Kom dan naar de inspirerende showrooms van Verandacentrum in Bodegraven of Zoetermeer.  Verandacentrum biedt een spectaculair assortiment aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®. Een bezoek aan een van de ruime showrooms is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buitengenieten.

Vanuit de gehele Randstad is Verandacentrum centraal te bereiken. Naast de beste tuinkamer aanbiedingen, vindt u er ook het meest uitgebreide aanbod aluminium veranda’s uit de gehele regio.

 

Tuinkamer

Een aluminium tuinkamer is een uitgebouwde aluminium veranda met naadloos sluitende kozijnen of mooie glaswanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater kun je zelfs in de winter genieten van een tuinkamer.

 

Verasol Selected Dealer

Verandacentrum is Selected dealer van het landelijk bekende merk Verasol. Al bijna 20 jaar staat Verasol garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol Selected dealer heeft Verandacentrum veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In de inspirerende showroom staan veel diverse modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.”

Op producten van Verasol® krijgen de kopers “Beste Deal Garantie“, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

Wie zijn wij?

Verandacentrum.nl is uw veranda- en tuinkamerspecialist en is gevestigd in Bodegraven en Zoetermeer. Naast alle mogelijkheden wat betreft veranda’s en tuinkamers biedt VerandaCentrum.nl in samenwerking met zusterbedrijf Benoton B.V. u de mogelijkheid het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onder te brengen.

Uitgebreide showroomlocatie

Verandacentrum.nl beschikt over inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer waar u het complete Verasol aanbod aan veranda’s en tuinkamers kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies.

 

Waarom Verandacentrum.nl?

 • Verasol Selected Dealer
 • 100% aandacht voor uw project
 • Uw veranda op maat gemaakt
 • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
 • Montage door geselecteerde vakmensen
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • 10 jaar garantie op de Verasol producten
X