Setting

Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :

Ultraline veranda van Aluxe

De Ultraline van Aluxe is een overkapping met een modern en stoer uiterlijk. Het unieke, kubistische horizontale design zonder zichtbare dakhelling biedt de mogelijkheid 7 meter breed en 5 meter diep te bouwen op twee staanders. Door deze grote overspanning heeft u een vrij uitzicht, zónder obstakels!

Daarnaast beschikt de Ultraline over een strakke dakoverstek. De Ultraline voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt geleverd met maar liefst 15 jaar garantie op de lak en aluminiumconstructie! De Ultraline heeft een kubistisch, rechthoekig design met geïntegreerde glashelling in de ligger. Een Ultraline met glazen dakbedekking is een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melkglas ook mogelijk.

– Kubistisch, rechthoekig design zonder dakhelling
– Geïntegreerde glashelling in de ligger
– Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
– Tot 7000 mm breed uit een goot op 2 staanders
– Montage materiaal in Ral kleur
– 8 mm veiligheidsglas
– Maatwerk standaard
– Makkelijk uit te bouwen tot wintertuin
– Geïntegreerde regengoot
– 3 standaard RAL kleuren
– 15 jaar garantie

Waarom kiezen voor de Ultraline veranda?

 • Extra sterke goot, liggers en staanders

 • Verkrijgbaar in drie standaard kleuren

 • Rechthoekig design zonder dakhelling

 • Diverse opties en accessoires

 • Eenvoudig uit te breiden naar tuinkamer

 • Standaard 15 jaar garantie

Kleuren en opties

Kleurkeuzes Ultraline

 1. RAL7016 Antraciet grijs
 2. RAL9007 Zilverbrons
 3. RAL9010 gebroken wit

Standaard kleuren

Robustoline kleuren

Modellen dakconstructie

Ultraline Classic

Ultraline Style

Ultraline Compact

Diverse opties en accessoires

LED-verlichting

Geef sfeer aan uw veranda met dimbare LED-verlichting. De lichtkwaliteit van de LED-verlichting is zeer aangenaam en geeft een warm effect aan uw buitenruimte. Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in verschillende sets, inclusief trafo en bekabeling. De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda.

Onderdakzonwering

De Aluxe onderdakzonwering biedt uitstekende bescherming tegen de zon en is bestendig tegen alle weersomstandigheden. De zonweringen zijn leverbaar in diverse maten, vormen, materialen en kleuren en maken zomers genot compleet.

Bovendakzonwering

De Aluxe bovendakzonwering biedt uitstekende bescherming tegen de zon en is bestendig tegen alle weersomstandigheden. De zonweringen zijn leverbaar in diverse maten, vormen, materialen en kleuren en maken zomers genot compleet.

Glasschuifwanden

U kunt ervoor kiezen uw Aluxe veranda uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw veranda winddicht af te sluiten.
De glazen schuifwanden van Aluxe bieden u het comfort van een prachtig verlengstuk van uw terras en een extra kamer aan huis. De schuifwanden zijn in diverse RAL-kleuren leverbaar zodat ze altijd perfect passen bij uw veranda of tuinkamer.

Zijwanden

Aluminium wanden hebben een strak uiterlijk, zijn solide, licht in gewicht en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ideaal voor het creëren van visueel aantrekkelijke zij- en of achterkanten en aldus de uitstraling en sfeer te vergroten… Kortom, de aluminium wanden zijn geheel naar uw wens samen te stellen. In diverse RAL-kleuren leverbaar zodat hij perfect matcht met uw overkapping. 

Verandaheater

Heater

Met een verandaheater geniet u langer van uw tuinkamer of veranda. Verandacentrum.nl biedt u behaaglijke warmte aan als het even wat frisser wordt onder uw veranda of in de tuinkamer. Met een verandaheater is uw terras snel weer comfortabel en op temperatuur. De terrasheaters van Verandacentrum.nl zijn infraroodstralers en zijn zeer eenvoudig te monteren, zonder dat de verandaheater veel ruimte in beslag neemt.

Screens

Als alternatief voor vaste zijwanden, schuifpuien of kozijnen met openslaande deuren, kunt u er ook voor kiezen om uw veranda af te sluiten met screens.

Onze Aluxe screens bieden een uitstekende bescherming tegen de zon en zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. De screens zijn leverbaar in diverse maten, vormen, materialen en kleuren en maken zomers genot compleet. Zonweringen geven in de zomer verkoeling in uw woning en zijn een prachtige aankleding van uw huis. U brengt uw woonomgeving tot leven met het doek dat bij u past.

Afmetingen en prijzen

Onderstaande prijzen van de Ultraline veranda zijn inclusief gelaagd glasdak type 44.2 (8mm dik).

Maatwerk
Staat uw gewenste afmeting er niet bij? Wij kunnen uw Ultraline veranda volledig op maat maken. Zodra u kiest voor de Ultraline komen wij het ontwerp op locatie inmeten. Zo weten we zeker dat de veranda op de juiste maten wordt geproduceerd en kunnen we direct zien of we voor de montage nog ergens rekening mee moeten houden.

 

Afmeting (bxd) Aantal glasvelden Aantal staanders Prijs v.a.
Ultraline veranda 500x300cm 5 2 9.495,-
Ultraline veranda 500x350cm 5 2 9.995,-
Ultraline veranda 500x400cm 5 2 10.995,-
Ultraline veranda 500x450cm 5 2 11.895,-
Ultraline veranda 500x500cm 5 2 13.695,-
Ultraline veranda 600x300cm 6 2 10.695,-
Ultraline veranda 600x350cm 6 2 11.595,-
Ultraline veranda 600x400cm 6 2 12.595,-
Ultraline veranda 600x450cm 6 2 14.595,-
Ultraline veranda 600x500cm 6 2 15.395,-
Ultraline veranda 700x300cm 7 2 11.995,-
Ultraline veranda 700x350cm 7 2 13.195,-
Ultraline veranda 700x400cm 7 2 13.295,-
Ultraline veranda 700x450cm 7 2 16.295,-
Ultraline veranda 700x500cm 7 2 17.395,-

Prijzen zijn in euro’s inclusief BTW, exclusief montage en fundatie, en exclusief aanvullende opties, uitbreidingen of accessoires tenzij anders vermeld.

Fundatie en montage

Fundatie

Uw veranda of tuinkamer dient op de juiste wijze te worden gefundeerd. VerandaCentrum.nl biedt u verschillende mogelijkheden van verandafundatie of tuinkamerfundatie. Zo heeft u de keuze voor fundatie met stalen verstelbare schroefpalen, stalen buispaalfundatie of een betonplaatfundatie.

Alleen fundatie tot de meest draagkrachtige bodemlaag geeft 100% garantie tegen verzakken. U voorkomt hiermee letterlijk een krakende constructie, deuren die gaan hangen, glasplaten die gaan schuiven en schuifwanden die er soms letterlijk bijna uitvallen. In het slechtste geval breekt de constructie bij verzakking en onjuiste fundatie door spanningen aan de gevel gewoon af en ontstaat er een gevaarlijke situatie. Ons advies is dus altijd: kies voor een betrouwbare fundatie!

Montage

Voor de montage van uw veranda of tuinkamer bieden wij graag onze montageservice aan. VerandaCentrum.nl adviseert, meet in, levert en monteert op vakkundige wijze uw overkapping in aluminium, hout, glas en staal.

Dakconstructies kunnen worden uitgevoerd in polycarbonaat of glas. Wanden en/of schuifwanden kunnen worden geleverd en gemonteerd in hout, glas, aluminium en staal. Zonwering, daken, verlichting en het aanpassen van uw hemelwaterafvoer worden tijdens ons gesprek altijd duidelijk besproken.

En als laatste kan Verandacentrum in combinatie met zusterbedrijf Benoton B.V. de volledige bestrating verzorgen in en rondom uw veranda, tuinkamer of buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

X