Setting

Forgot Password

Veranda Gouda

Op zoek naar een aluminium veranda of tuinkamer in Gouda of in de regio daar om heen? Kom dan naar Verandacentrum in Bodegraven of Zoetermeer. Verandacentrum biedt een actueel aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers, houten overkappingen, schuttingen en carports. Een bezoek aan een van de royale showrooms in Bodegraven of Zoetermeer is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten.

Een veranda biedt erg veel wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een veranda is buiten genieten gegarandeerd.

 

Tuinkamer

Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. Gecombineerd met een terrasheater kun je zelfs in de winter genieten van een tuinkamer.

 

Dealer van diverse topmerken

Verandacentrum is geselecteerd dealer van verschillende topfabrikanten van veranda’s en tuinkamers, zoals Verasol, Leiner, Palmiye en Aluxe. Zo heeft Verandacentrum veranda’s en tuinkamers passend bij elke tuin en elk budget. In de inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer staan veel diverse modellen overkappingen opgesteld. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd een jarenlange levensduur.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

Wie zijn wij?

Verandacentrum.nl is uw veranda- en tuinkamerspecialist en is gevestigd in Bodegraven en Zoetermeer. Naast alle mogelijkheden wat betreft veranda’s en tuinkamers biedt VerandaCentrum.nl in samenwerking met zusterbedrijf Benoton B.V. u de mogelijkheid het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onder te brengen.

Uitgebreide showroomlocaties

Verandacentrum.nl beschikt over inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer waar u het complete aanbod aan veranda’s, tuinkamers en overkappingen kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies.

Waarom Verandacentrum.nl?

  • Dealer van verschillende topmerken
  • Uitgebreide showrooms in de Randstad
  • 100% aandacht voor uw project
  • Uw veranda op maat gemaakt
  • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
  • Montage en fundatie door geselecteerde vakmensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
X