Setting

Forgot Password

Language:
 • en
 • ru
 • fr
 • fr
Currency :

Veranda Gouda

Op zoek naar een aluminium veranda of tuinkamer in Gouda of in de regio daar om heen? Kom dan naar Verandacentrum in Bodegraven of Reeuwijk. Verandacentrum biedt een actueel aanbod aluminium veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports van het merk Verasol®. Een bezoek aan een van de royale showrooms in Bodegraven of Reeuwijk is meer dan de moeite waard en biedt inspiratie voor 4 seizoenen lang buiten genieten.

Een veranda biedt erg veel wooncomfort. Beschermd tegen wind of regen kunt u al vroeg in het voorjaar aangenaam buiten zitten en dat tot ver in het najaar verlengen. Met een veranda is buiten genieten gegarandeerd.

 

Tuinkamer

Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of mooie glazen wanden. Dankzij de uniek extreem lage rail is een tuinkamer ook ideaal voor een rolstoel of een rollator. Luxe glazen schuifwanden bieden de mogelijkheid om de veranda wind- en waterdicht af te sluiten, maar het doorzicht blijft daarbij volledig behouden. ”Gecombineerd met een terrasheater kun je zelfs in de winter genieten van een tuinkamer.

 

Verasol Selected Dealer

Verandacentrum is Selected Dealer van het bekende merk Verasol. Al bijna 20 jaar staat het merk Verasol garant voor onderhoudsarme, aluminium veranda’s, tuinkamers, carports en tuinafscheidingen. Als Verasol Selected Dealer heeft Verandacentrum diverse veranda’s en tuinkamers passend bij elk budget. In de showroom staan veel verschillende modellen opgesteld. Door de hoogwaardige materialen heeft een tuinkamer of veranda minimaal onderhoud nodig en een gegarandeerd jarenlange levensduur.”

Op producten van Verasol® krijgen de kopers “Beste Deal Garantie“, voorzien van beproefde sterkteberekening en 10 jaar garantie.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan een offerte aan!

Wie zijn wij?

Verandacentrum.nl is uw veranda- en tuinkamerspecialist en is gevestigd in Bodegraven en Zoetermeer. Naast alle mogelijkheden wat betreft veranda’s en tuinkamers biedt VerandaCentrum.nl in samenwerking met zusterbedrijf Benoton B.V. u de mogelijkheid het totaalpakket inclusief eventuele benodigde bestrating en/of aanleg bij ons onder te brengen.

Uitgebreide showroomlocatie

Verandacentrum.nl beschikt over inspirerende showrooms in Bodegraven en Zoetermeer waar u het complete Verasol aanbod aan veranda’s en tuinkamers kunt bekijken en ontdekken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een deskundig advies.

Waarom Verandacentrum.nl?

 • Verasol Selected Dealer
 • 100% aandacht voor uw project
 • Uw veranda op maat gemaakt
 • Inmeten van uw project is gratis en vanzelfsprekend
 • Montage door geselecteerde vakmensen
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • 10 jaar garantie op de Verasol producten
X