Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Zonweringen, screens en rolluiken

Op zoek naar buitenzonwering? Het aanbod zonweringen van Verandacentrum helpt u goed op weg! Zonwering komt in veel verschillende types voor. Van inbraak bestendige zonwering tot zonweringen voor serres en tuinkamers, alles op maat! Met een van onze buitenzonweringen houdt u uw binnenruimtes koel, doordat de warmte geweerd wordt nog voordat deze kan binnendringen.

Maak hieronder een keuze uit één van de verschillende type zonweringen om de beste oplossing voor uw situatie te bekijken en wij geven u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden. Wilt u een offerte ontvangen van een van de verschillende type zonweringen? Neem dan contact met ons op of vraag via de knop hieronder een vrijblijvende offerte aan!

Onderdakzonwering – Een mooie oplossing voor het weren van zonlicht

 

Onderdakzonwering komt in verschillende types, van handbediende zonwering tot elektrische zonwering met rits geleiding. Deze ritssluiting zorgt ervoor dat het doek wordt strakgetrokken zodra de zonwering wordt uitgerold, en resulteert in een mooi, vlak doek onder het dak van je overkapping.

Bovendakzonwering – Hou de warmte uit uw tuinkamer!

 

Onze bovendakzonwering is bij uitstek dé perfecte oplossing wanneer je op de meeste warme dagen nog de koelte wilt opzoeken in je tuinkamer. De zonwering wordt boven op het dak van je tuinkamer gemonteerd, waardoor de warmte nog voordat deze je overkapping bereikt wordt geblokkeerd. De zonwering is uitgevoerd met een ritssluiting in de zijgeleiders, waardoor het doek altijd wordt strak getrokken wanneer deze wordt uitgerold.

Screens – Zonwerend met vrij zicht

 

Screens zijn één van de meest efficiënte oplossingen om de zon te weren. Onze screens houden de zon en warmte tegen, zonder dat het uitzicht wordt belemmerd. Van binnen kunt u nog altijd naar buiten kijken. Ook een ideale oplossing wanneer u meer behoefte heeft aan privacy, of beschut wilt zitten tegen de wind.

Rolluiken – Veelzijdige bescherming

 

Één totaaloplossing voor zonwering, isolatie, verduistering, inbraakbeveiliging en geluidsisolatie? Dat kan maar één type zonwering zijn, en dat zijn rolluiken. De rolluiken van Sunmaster worden gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur.

Knikarmschermen – Comfortabel genieten van je terras

 

Door een knikarmscherm kan je comfortabel genieten van je buitenterras wanneer de zon schijnt. Onze knikarmschermen komen voor in verschillende types, van handbediend tot elektrisch bestuurbare zonwering. Dankzij het horizontaal uitklappende knikarmscherm van Sunmaster geniet je van de schaduw en van een vrij uitzicht tegelijk.

Uitvalschermen – Functionele zonwering

 

Met een uitvalscherm weer je op een effectieve en goedkope manier de zon uit uw woning. Het grote voordeel van dit type zonwering is de hoek waaronder de schermen kunnen uitvallen, waardoor de zonwering relatief weinig ruimte inneemt.

Casa Sunrain – het beste van twee werelden

 

De Casa Sunrain is een speciaal ontwikkeld product voor het gebruik bij zowel zon als regen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor ononderbroken gebruik bij regen. Door het gebruik van een pvc doek kan er absolute waterdichtheid worden bereikt. Het materiaal lijdt ook niet onder het gebruik bij regen. Dankzij de intelligente en stabiele constructie kan de SUNRAIN zelfs bij zware regenval uitgestuurd blijven.

Q.Bus – Een uniek zonweringsysteem

 

Het prachtige design van de Q.bus zonweringsysteem biedt uitstekende bescherming tegen de zon in elk jaargetijde op vrijwel elke locatie. Het markante frame in combinatie met de geselecteerde stofdessins creëert een stijlvolle omgeving voor het buitenseizoen. Een uniek kenmerk is het intrekbare dak, dat bescherming biedt tegen matige regen.

X