Setting

Forgot Password

Casa Sunrain

Casa Sunrain – het beste van twee werelden

De Casa Sunrain is een speciaal ontwikkeld product voor het gebruik bij zowel zon als regen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor ononderbroken gebruik bij regen. Door het gebruik van een pvc doek kan er absolute waterdichtheid worden bereikt. Het materiaal lijdt ook niet onder het gebruik bij regen. Dankzij de intelligente en stabiele constructie kan de Sunrain zelfs bij zware regenval uitgestuurd blijven.

Onze Casa Sunrain kan worden uitgevoerd met een Somfy motor IO, met onder andere een meerkanaals afstandsbediening. Zodoende kunt u al uw met Somfy gemotoriseerde apparaten middels één afstandsbediening besturen!

Door het Tahoma Switch systeem kan je al deze apparaten bedienen vanaf je smartphone of tablet. Handig wanneer je niet thuis bent!

Ook ledverlichting is mogelijk in de armen van de Casa Sunrain, voor een sfeervolle werking van de Casa Sunrain!

De Casa Sunrain kan zowel aan de gevel of aan het plafond gemonteerd worden. De geïntrigeerde regengoot zorgt voor de afwatering van het regenwater. De Casa Sunrain is bestand tegen windkracht 5. Middels de optioneel verkrijgbare Wind-Protect-System kunt u dit zelf verhogen naar windkracht 8!

Casa Sunrain

De Casa Sunrain bevat het Wind-Protect-Systeem, waarbij vastzetbare staanders aan het uitvalprofiel de windstabiliteit van uw zonwering aanzienlijk verbetert. In plaats van een elektromotor in de standaarduitvoering kunt u ook kiezen voor een op afstand bedienbare motor. Dankzij de Somfy io radiotechnologie functioneert het in- en uitsturen niet alleen via een afstandsbediening. U kunt desgewenst ook uw smartphone voor de bediening gebruiken.

De Sunrain is verkrijgbaar in een maximale breedte van 650 cm. In de standaarduitvoering is de zonwering uitgerust met een elektromotor. De Sunrain is verkrijgbaar in de standaardkleur wit (RAL 9010) of in een van de achttien Leiner-Lounge-structuurkleuren.

X